طرز تهیه کیک بدون بیکینگ پودر

کیک بدون بکینگ پودر،طرز تهیه کیک بدون بیکینگ پودر,جایگزین بکینگ پودر در پخت کیک کیک بدون مخمر کیک بدون مخمر
اگر مایه در دسترس ندارید نگران نباشید می توانید به راحتی با چند ترفند کوچک کیک بدون مایه تهیه کنید که بافتی صاف و عالی دارد. معمولاً برای پف کردن کیک از بیکینگ پودر استفاده می شود، اما اگر بیکینگ پودر در دسترس ندارید، می توانید به راحتی کیک بدون بکینگ پودر و میکسر یا کیک بدون بکینگ پودر و شیر با روش های جایگزین درست کنید، مانند مواردی که در زیر توضیح داده شده است. در ادامه مقاله انواع روش ها و انواع جایگزین ها را به شما آموزش می دهیم. کیک بدون مایه و وانیل و مواد لازم کیک بدون مایه و وانیل و چربی برای 5 نفر زمان آماده سازی: 10 دقیقه زمان پخت 45 دقیقه 3 تخم مرغ شکر 3/4 پیمانه آرد 1 پیمانه گلاب 3 قاشق غذاخوری کیک بدون بکینگ پودر،طرز تهیه کیک بدون بیکینگ پودر,کیک بدون بکینگ پودر با شیر طرز تهیه کیک بدون مخمر و وانیل
طرز تهیه کیک بدون مایه و کیک سرخ شده وانیلی و بدون مایه و فر به روشی ساده تهیه می شود. همه مواد را به مدت 2 ساعت بیرون از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسند.کف یک قابلمه 17 سانتی را با روغن چرب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید تا مایع کیک آماده شود.تخم مرغ و شکر را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید و گلاب را اضافه کنید و مخلوط کنید. آرد الک شده را کم کم به مایع اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید. مراقب باشید که اضافه کردن یکباره آرد باعث از بین رفتن تورم تخم مرغ می شود. سریع مایع کیک را داخل قابلمه بریزید و درب آن را بگذارید و به مدت 40 دقیقه با حرارت زیاد مانند برنج بپزید. تا نیم ساعت اول در قابلمه را باز نکنید تا پفک نخوابد. کیک شما بدون مخمر و در فر خانگی آماده است. کیک بدون خمیر با شیر مواد لازم برای کیک بدون خمیر با آرد شیر 236 گرم (2 فنجان)، شکر 236 گرم (1 فنجان و 1/4)، تخم مرغ 3، روغن آب شده مایع یا جامد، 3-4 قاشق غذاخوری شیر، 78 گرم (A یک سوم لیوان با دسته (سرکه یا آبلیمو)، یک قاشق مرباخوری، نمک، یک قاشق چایخوری عصاره وانیل، نصف قاشق چایخوری (اگر وانیل ندارید، از جایگزین های وانیل استفاده کنید.هل پودر شده (نصف قاشق چایخوری) (اختیاری) کیک بدون بکینگ پودر،طرز تهیه کیک بدون بیکینگ پودر, کیک بدون بیکینگ پودر و فر طرز تهیه نان تخت با شیر
  همه مواد را به مدت 2 ساعت از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.آرد را 3 بار الک کرده و به آن نمک اضافه کنید. قالب را چرب و آردپاشی کنید، زرده و سفیده را جدا کنید. سفیده و سرکه را با دور تند همزن بزنید و بعد از 1 دقیقه یک چهارم شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا صافی روی سفیده بماند. حرکت همزن باید در تمام طول کار فقط در یک جهت باشد. باقیمانده شکر و پودر هل را به زرده ها اضافه کنید و 2 دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. شیر و روغن را به زرده ها اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. آرد را در 5-4 مرحله به زرده ها اضافه کرده و با همزن در یک جهت به آرامی و به صورت دورانی مواد را مخلوط کنید. سفیده ها را در 2-3 مرحله اضافه کنید و با همزن به صورت دورانی مخلوط کنید تا مواد پف نکند. برای اینکه کیک شما خوب پف کند، نیازی نیست که بافت نهایی کاملا یکنواخت باشد و بهتر است اجازه دهید رنگ خمیرتان کدر و مطبوع بماند و سفیده ها در ترکیب اصلی دیده شوند. مواد را در قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 185 درجه سانتیگراد به مدت 50 دقیقه تا 1 ساعت بپزید.در 40 دقیقه اول پخت به هیچ عنوان در فر را باز نکنید تا پفک از هم نپاشد.بعد از پخت کیک را از فر خارج نکنید و حرارت را خاموش کنید و بگذارید کیک به مدت 5 دقیقه در فر با در باز بماند تا کیک کم کم خنک شود و شوک حرارتی وارد کیک نشود. شیرینی پفکی خوابش نمی برد بعد از خارج کردن تارت از فر و تابه، تارت را روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود. اگر می خواهید کیک اسفنجی شکلاتی بدون بکینگ پودر درست کنید، می توانید 3 قاشق غذاخوری آرد را جایگزین کاکائو کنید و سپس الک کنید. مواد لازم برای نان مسطح وانیلی با فز بالا. آماده سازی بسیار کمی برای نان مسطح وانیلی با فز بالا همه مواد را در یخچال بگذارید تا به دمای اتاق برسند. فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب گرد 15 سانتی متری را چرب کرده و کف و دیواره های آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. رنده پوست لیمو و نمک را به زرده ها اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود و کنار بگذارید.می توانید به جای پوست رنده شده لیموترش از چای ماسالا یا پودر هل یا ترکیبی از هر سه استفاده کنید.اگر می خواهید از پودر چای ماسالا در ترکیب با مواد دیگر استفاده کنید، بهتر است پودر چای ماسالا را به آرد اضافه کنید. سفیده ها را 5 تا 6 دقیقه با همزن بزنید سپس شکر را در 3 مرحله اضافه کنید و در حین هم زدن کاملا پف کند و اگر کاسه را برگردانید تکان نخورد. زرده را به سفیده اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. آرد را 3 بار الک کرده و روی مایع بریزید و به آرامی با کاردک از پایین به بالا و به صورت دورانی مواد را اضافه کنید تا دیگر آرد دیده نشود روغن و شیر را با هم مخلوط کرده و مقدار کمی از مایع کیک را اضافه کنید. اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.حالا این مخلوط را به مایع اصلی اضافه کنید و به آرامی فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید تا هوای داخل مواد خارج نشود. مایع کیک را داخل قالب بریزید و به مدت 30 دقیقه در فر بگذارید تا پخته و طلایی شود. در این مرحله وسط کیک را با خلال دندان سوراخ کنید، اگر خمیر نچسبید می توانید کیک را از فر خارج کنید.براونی بدون مایه خمیر، بدون مواد لازم براونی بدون مخمر، بدون پخت دو پیمانه شکر، یک و یک چهارم پیمانه تخم مرغ، سه تخم مرغ، یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو، یک قاشق غذاخوری شیر، نصف فنجان سرکه یا آبلیمو، یک یک قاشق چایخوری عسل، یک قاشق چایخوری وانیل، نصف قاشق چایخوری کیک شکلاتی، نکته برای تهیه این کیک بدون مایه بدون فر این است که مواد را از قبل خارج از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسند.زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. سرکه را به سفیده ها اضافه کنید و ۱ دقیقه هم بزنید سپس یک چهارم شکر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا سفت شود و اگر کاسه را برگردانید تکان نخورد. زرده را با وانیل، پودر کاکائو و بقیه شکر به مدت 2 دقیقه مخلوط کنید تا کشدار شود. شیر و روغن را مخلوط کرده و به زرده اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. آرد را 3 بار الک کرده و همراه با نمک کم کم به زرده اضافه کرده و مخلوط می کنیم. سفیده تخم مرغ را در دو مرحله به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. سفیده تخم مرغ نیازی به جذب کامل ندارد. ماهیتابه نچسب را به مدت 10 دقیقه روی آتش بگذارید و بگذارید داغ شود درب آن را باید با درب ببندید. مایع کیک را سریع داخل قالب بریزید و بگذارید 1 ساعت مانند برنج بماند. شما از قبل کیک خود را بدون مخمر بدون فر آماده کرده اید. کیک بدون بکینگ پودر،طرز تهیه کیک بدون بیکینگ پودر,کیک پف دار بدون بیکینگ پودر انواع جایگزین بیکینگ پودر در کیک

  اگر می خواهید بدانید چگونه کیک بدون بکینگ پودر یا کیک بدون جوش شیرین درست کنید، می توانید از مواد زیر برای پف کردن کیک استفاده کنید.بیکینگ پودر ترکیبی از جوش شیرین (پایه) + خامه تارتار (اسید) + نشاسته ذرت است که با ترکیب اسید و باز با مواد کیک باعث تولید گاز و ایجاد حباب و پف در کیک می شود.اگر بیکینگ پودر در دسترس ندارید، می توانید از مواد زیر به عنوان جایگزین استفاده کنید. • جوش شیرین با سرکه یا آب لیمو: به جای 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر (5 گرم)، می توانید از یک چهارم قاشق چای خوری جوش شیرین (1 گرم) با نصف قاشق چای خوری سرکه یا آب لیمو (2.5 گرم) استفاده کنید. • جوش شیرین با پودر تارتار: پودر تارتار یک ماده اسیدی حاوی هیدروژن پتاسیم است و به طور کلی برای تثبیت سفیده تخم مرغ یا در شربت ها برای جلوگیری از تشکیل قند استفاده می شود. به جای 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر، می توانید از ترکیب یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین (1 گرم) و نصف قاشق چایخوری پودر تارتار (2 گرم) استفاده کنید. • جوش شیرین با دوغ: دوغ یک محصول لبنی ترش مزه با خواص اسیدی است که برای بهبود بافت کیک ها استفاده می شود. به جای 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر، می توانید از یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین و نصف فنجان دوغ (60 گرم) استفاده کنید.اگر می خواهید از دوغ در ترکیب کیک استفاده کنید، همان مقدار شیر یا آب را در دستور کیک ید کم کنید.• جوش شیرین با ماست – ماست مانند دوغ خاصیت اسیدی دارد و در ترکیب با جوش شیرین حباب های هوا ایجاد می کند و کیک را پف می کند. به جای 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر، از یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین و نصف فنجان ماست (60 گرم) استفاده کنید. برای اضافه کردن ماست، باید مایع موجود در دستور غذا را کاهش دهید. • جوش شیرین با شیر ترش: می توانید از شیر ترش به عنوان جایگزین دوغ استفاده کنید، برای تهیه شیر ترش یک لیوان شیر جوشیده را با 1 قاشق غذاخوری سرکه یا آبلیمو مخلوط کنید و 15 دقیقه صبر کنید تا خشک شود. می توانید هر 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر را با یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین و نصف فنجان شیر ترش (60 گرم) جایگزین کنید. مقدار مایعات در دستور کیک باید به همان میزان کاهش یابد. این ترکیب ممکن است بهترین گزینه در دستور پخت کیک های حاوی شیر باشد. • مخلوط کردن سفیده تخم مرغ: یکی از بهترین ترفندها برای درست کردن کیک مسطح، مخلوط کردن سفیده ها و فرم دادن به آن است که باعث می شود هوای زیادی وارد بافت کیک شود. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک جافا انگلیسی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …