طرز تهیه بلینی روسی به دو روش

طرز تهیه بلینی,پنکیک روسی,دستور تهیه بلینی طرز تهیه بلینی یا پنکیک روسی

طرز تهیه پنکیک بلینی

یک غذای خوشمزه است و بلینی روسی یا پنکیک روسی یکی از نان های سنتی روسی است که می توان از آن برای صبحانه، پنکیک یا میان وعده استفاده کرد. از نان این یک پنکیک سنتی روسی است که بسیار شبیه به پنکیک انگلیسی است، اگرچه بسیار نازکتر است. بلینی روسی از آرد گندم، جو و چاودار، شیر و تخم مرغ تهیه می شود. بلینی روسی در هر سه وعده صبحانه، ناهار و شام به صورت خالی یا به صورت نان شیرین با مربا، خامه و میوه یا خاویار مصرف می شود. با بلینی می توانید رول گوشت را با سس و پنیر و تزیینات سرو کنید اندازه و ضخامت بلینی کاملا به سلیقه شما بستگی دارد. بلینی را می توان به نازکی کرپ درست کرد یا مانند پنکیک پخت. می توانید از بلینی های کوچک یا سکه به عنوان نان زیر ساندویچ ها استفاده کنید.طرز تهیه بلینی,پنکیک روسی,دستور تهیه پنکیک روسی سکه بلینی فینگر فود، روش اول تهیه بلینی روسی، مواد خمیر بلینی برای 12 تا 16 عدد بلینی، آرد گندم سیاه، یک چهارم لیوان آرد ساده، یک چهارم لیوان بیکینگ پودر، یک سوم قاشق چایخوری شیر، یک چهارم لیوان خامه ترش یک سوم قاشق چایخوری سفیده و زرده تخم مرغ جدا شده 1 عدد کره 125 گرم طرز تهیه بلینی,پنکیک روسی,نان های سنتی روسیه طرز تهیه خمیر بلینی

خمیر بالینارد را با بکینگ پودر الک کنیدشیر و مایه رو با هم مخلوط میکنیم و بعد زرده تخم مرغ رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه بعد به آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا یکدست بشه و در آرد گلوله نباشه سفیده ها رو جداگانه هم میزنیم تا یکدست بشه. باید نرم و قابل انعطاف باشد و با برگرداندن ظرف بریزد. سپس با کمک چند میله سفیده را با خمیر مخلوط کنید تا سفیده پف نکند و ماهیتابه نچسب را روی حرارت قرار دهید و کف ماهیتابه را با کره چرب کنید و یک ملاقه بردارید. خمیر را در ته قالب بریزید و تابه را کمی بچرخانید تا تمام ته آن را بپوشاند. وقتی ماهیتابه پر از خمیر شد، صبر کنید تا روکس به سطح برسد، سپس بلینی ها را برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد. با خامه پر کنید و سرو کنید. طرز دوم تهیه بلینی مواد لازم برای بلینی روسی : تخم مرغ 4 عدد شیر 2 لیوان آب 1 لیوان آرد 2 لیوان کره آب شده 6 قاشق غذاخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری روغن برای چرب کردن ماهیتابه مسنایمگ 3 طرز تهیه بلینی روسی، طرز تهیه بلینی روسی، آب، شیر، کره، تخم مرغ و نمک مخلوط کنید تا یکدست شود.آرد را روی مواد الک کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود.برای سهولت کار می توانید از همزن برقی استفاده کنید، می توانید بلافاصله از خمیر مایع آماده شده استفاده کنید یا به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت دهید، یک تابه کوچک نچسب را روی حرارت قرار دهید و کف تابه را با یک تابه چرب کنید. کره کمی و یک ملاقه . خمیر را در مرکز تابه بریزید و تابه را بچرخانید تا خمیر کف تابه را در یک لایه نازک پر کند. بعد از حدود 1 دقیقه ته خمیر طلایی می شود. خمیر را برگردانید و از طرف دیگر به مدت 1-2 دقیقه بپزید، بلینی ها را روی هم قرار ندهید تا خنک شوند، ترکیب خامه و مربا، عسل و کره یا سس شکلاتی یا سس بلونز را می توان با بلینی . .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه چیزکیک انبه و شکلات سفید

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …