طرز تهیه کباب مشتی یا کباب زردک


کباب زردک شامی اصفهانی, کباب زردک, سس کباب مشتی طرز تهیه زردک یا کباب مشتی اصفهانی خوشمزه با سرکه و آبغوره.
کباب مشتی کباب مشتی یا کباب زردک یکی از کباب های سنتی اصفهان است. زردک کباب به شامی اصفهانی نیز معروف است. طرز تهیه کباب شامی اصفهانی یا مشتی اصفهان بسیار ساده و آسان است و می توانید به سلیقه خود طعم کباب زردک را لمس یا ترش کنید. نام کباب مشتی زردک از اندازه کباب و استفاده از زردک گرفته شده است. هویج برای تهیه آن کباب مشت زردکی به اندازه ای درست می شود که در مشت می خورد اما می توانید آن را به صورت شامی و کتلت تهیه کنید. به جای گوشت قرمز می توانید کباب را با مرغ تهیه کنید. برای طبخ کباب مشتی با مرغ، در هر یک از دستورهای ارائه شده در ادامه مقاله، کافی است گوشت قرمز را جایگزین گوشت سینه مرغ یا ترکیبی از سینه مرغ و ران مرغ کنید.هویج زردک در ایران می روید و نوعی هویج محلی ایرانی محسوب می شود، خواص هویج زردک به حدی است که به جینسینگ ایرانی معروف است.از آنجایی که هویج زرد در تمام فصول موجود نیست، می توانید آن را با هویج جایگزین کنید. اگر نمی خواهید برای شام اصفهانی یا کباب زردک از سس سرکه آبغوره استفاده کنید، می توانید 2 تا 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را با 2 قاشق غذاخوری سرکه سفید، 1 قاشق چایخوری زعفران دم کرده، کمی نمک و 1 لیوان آب مخلوط کنید. سس را آماده کنید و در ماهیتابه هایی که کباب ها را سرخ کرده اید بریزید و وقتی جوش آمد کباب ها را داخل سس بریزید و در تابه را ببندید و بگذارید روی حرارت ملایم بجوشد و طعم سس مانند یک شام اصفهانی شود. کباب مشتی اصفهان مواد لازم: کباب مشتی اصفهان زردک 3 عدد گوشت چرخ کرده 250 گرم پیاز 1 عدد آرد نخودچی به مقدار لازم سرکه و آبغوره به مقدار لازم نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم  کباب مشتی, دستور پخت کباب مشتی, طرز تهیه کباب مشتی اصفهان     طرز تهیه سس کباب مشتی اصفهان با آبغوره و سرکه درست می شود و می توانید میزان اسیدی یا شیرینی سس را مطابق ذائقه خود تنظیم کنید. زرده را بشویید و پوست بگیرید و ریز رنده کنید. پیاز را پوست گرفته و ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید.گوشت چرخ کرده را با پیاز و ادویه و زرده و نمک مخلوط کرده و کم کم آرد نخودچی را اضافه کرده و خوب ورز دهید تا مخلوط کباب یکدست شود.در تابه ای مقداری روغن بریزید و حرارت دهید تا داغ شود. از مخلوط کباب به اندازه گردو بردارید و به شکل مشت درآورید و در روغن داغ سرخ کنید. وقتی همه کباب ها سرخ شدند، یک طرف تابه قرار دهید و به مقدار مساوی سرکه و شیره انگور را با هم مخلوط کنید و به تابه اضافه کنید و مقداری آب جوش بریزید و بگذارید نیم ساعت بجوشد. کباب مشتی را می توانید با آبغوره و سرکه با نان یا برنج سرو کنید. مشتی کباب نحلمل مواد لازم برای مشتی کباب نحلمل 2 نفره گوشت چرخ کرده 300 گرم پیاز 1 عدد آب انگور متوسط ​​3 قاشق غذاخوری سرکه قرمز 5 قاشق غذاخوری زرد 2 عدد آرد نخودچی نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی چوب زرد و روغن MASNAIMGamearz or Mushtie مشتی کباب نهالمال را با رنده ریز رنده کرده و آب آن را کاملا با دست بگیرید. زرده ها را پوست گرفته و ریز رنده کنید و نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را به همراه گوشت چرخ کرده به پیاز اضافه کنید و با دست ورز دهید تا کاملا چسبناک و یکدست شود.اگر سس کباب شل بود می توانید کمی آرد نخودچی به آن اضافه کنید.روی مواد را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت دهید. تابه ای را روی آتش بگذارید و روغن اضافه کنید و به اندازه یک نارنگی از مخلوط کباب بردارید و با دست به شکل گرد یا بیضی در آورید و در روغن داغ سرخ کنید و از تابه خارج کنید. در تابه سرکه و آبغوره و نصف لیوان آب بریزید و بعد از جوش آمدن شعله را کم کنید و یک مشت کباب در تابه بریزید و یک ساعت بپزید تا کباب سرکه و آب آن را بگیرد. کباب زردک با شکر، مواد لازم برای کباب زردک با شکر، گوشت چرخ کرده، زرده 250 گرم، پیاز پوست کنده 4 عدد، آرد نخودچی یک عدد به میزان لازم، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به مقدار لازم لازم است فقط برای تزیین طرز تهیه کباب زردک با سس شکر کباب زردک را طبق دستور بالا تهیه کنید. اگر سس کباب به اندازه کافی چسبناک نیست، می توانید یک تخم مرغ به آن اضافه کنید و بعد از یک ساعت ماندن، مقداری از سس را به اندازه گردو بردارید و در روغن داغ سرخ کنید.برای تهیه شهد کباب زردک، شکر و آب را در قابلمه ای حرارت دهید تا بجوشد و حل شود، سپس زعفران آماده شده را به شهد اضافه کنید.کدوهای سرخ شده را کف ماهیتابه قرار دهید و شهد را روی آنها بریزید و به مدت 30-40 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا کباب شهد را بگیرد. اگر طعم کباب زردک ملاس را می خواهید می توانید 2 قاشق غذاخوری سرکه به شهد آن اضافه کنید. .




قبلی انواع مختلف ماکارونی و طرز تهیه غذاهایی با ماکارانی
بعدی طرز تهیه آبگوشت گندم



مطلب پیشنهادی



آش شیله آدس مقوی و خوشمزه یکی از آش های سنتی و خوشمزه آذربایجان شرقی …


مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …