طرز تهیه کیک کشمشی

نحوه پخت کیک کشمشی,طرز تهیه کیک کشمشی طرز پخت کیک کشمشی

مواد لازم برای تهیه کیک کشمشی: آرد، دو و نیم پیمانه شکر، یک و نیم پیمانه تخم مرغ، پنج عدد تخم مرغ بزرگ (دقت کنید به دمای محیط برسد)، شیر گرم، یک پیمانه مایع روغن، سه چهارم پیمانه بیکینگ پودر، یک قاشق غذاخوری وانیل، نصف پیمانه کشمش، طرز تهیه کیک کشمشی: کشمش ها را به مدت یک ساعت در کمی آب خیس کرده، سپس در صافی می گذاریم و سپس خشک می کنیم. یک پارچه نخی تمیز و با دو قاشق غذاخوری آرد الک شده مخلوط میکنیم و رزرو میکنیم زرده ها رو هم جدا میکنیم و با همزن دستی کمی میزنیم تا گلوله بشه بعد نصف شکر رو اضافه میکنیم و با سرعت متوسط ​​هم میزنیم. بعد از اینکه وانیل رو اضافه کردیم هم میزنیم تا غلیظ و کشدار بشه و حجم پیدا کنه دوبرابر میشه در این مرحله شیر گرم و روغن رو اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم بکینگ پودر رو به آرد اضافه میکنیم و سه بار الک می کنیم و کم کم به مواد اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم.سفیده ها را جداگانه می زنیم تا چند بار تمام شود و در حالی که سفیده را شکل می دهیم نصف باقیمانده شکر را به سفیده اضافه می کنیم تا کاملا پف کند تا هنگام زیر و رو کردن از ظرف بیرون نریزد. با قاشق چوبی یا لیسک بقیه مواد را هم بزنید تا مخلوط شوند و مواظب باشید زیاد هم نزنید تا مواد پف نکند و در آخر کشمش را اضافه می کنیم.باز هم خیلی خیلی کم هم میزنیم تا مخلوط بشه مواد رو داخل قالب چرب و آردپاشی شده میریزیم و قبل از تموم شدن زمان در فر از قبل گرم شده به مدت 40 تا 50 دقیقه با دمای 180 درجه میپزیم و با خلال دندون امتحان میکنیم. نوش جانتان.

بیشتر بخوانید:  طرز کیک بدون فر روی اجاق

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …