طرز تهیه کیک خرفه زعفرانی

طرز تهیه کیک خرفه زعفرانی,نحوه پخت کیک خرفه زعفرانی طرز تهیه کیک خرفه زعفرانی

مواد لازم برای کیک خرفه زعفرانی: آرد 3 پیمانه، شیر یا ماست 1 پیمانه، تخم مرغ 1 پیمانه، روغن مایع 4 عدد، تخم مرغ خرفه 2/3 پیمانه، وانیل 2 قاشق غذاخوری، 1/8 قاشق چایخوری بیکینگ پودر، 1 قاشق غذاخوری زعفران ضخیم صاف شده، 3 قاشق غذاخوری گل محمدی، 2 قاشق غذاخوری نمک و 1 پیمانه نمک طرز تهیه کیک خرفه زعفرانی: ابتدا فر را با دمای 180 درجه روشن کنید. تخم مرغ های خرفه را داخل شیر بریزید و هم بزنید. آرد و نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید. قالب مورد نظر را چرب و آردپاشی کنید. زعفران را دم کنید. شکر، تخم مرغ و وانیل را به مدت 5 دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. روغن مایع و شیری که با دانه های خرفه مخلوط کرده اید را اضافه کنید و زعفران و گلاب را آب کنید و بزنید تا مخلوط شوند. سپس مواد خشک را کم کم الک کرده و با کفگیر مخلوط کرده و مواد را در قالب ریخته و به مدت 50 دقیقه در فر 180 درجه می گذاریم و بعد از خنک شدن از قالب خارج می کنیم و تزئین می کنیم و سرو می کنیم.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه خیارشور در سه روز

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …