طرز تهیه شیرینی زعفرانی با مارمالاد میوه

پخت شیرینی زعفرانی با مارمالاد,نحوه درست کردن شیرینی زعفرانی با مارمالاد طرز تهیه شیرینی زعفرانی با مارمالاد میوه مخصوص عید نوروز

برخی از شیرینی ها واقعا معطر و خوش طعم هستند، بنابراین هر زمان که هوس درست کردن شیرینی دارید، یکی از اولین انتخاب هایی است که به ذهنتان می رسد. شیرینی های خانگی با همه مزه ها و طعم خوبی که دارند گاهی درست کردنشان خیلی سخت می شود اما این شیرینی زعفرانی بسیار ساده و راحت تهیه می شود و طعم فوق العاده ای دارد که مطمئنم یک بار درستش کنید. یکی از موارد مورد علاقه شما خواهد شد انتخاب های معمول درست کردن شیرینی زعفرانی با مربای میوه: نصف پیمانه کره (80 گرم)، یک چهارم پیمانه پودر قند (100 گرم)، یک چهارم قاشق چایخوری وانیل، یک تخم مرغ، یک تکه زعفران (ساییده شده و حل شده در آب) نصف قاشق غذاخوری آرد، 2 پیمانه (200 گرم)، بکینگ پودر، یک قاشق مرباخوری به مقدار لازم طرز تهیه کیک اسفنجی زعفرانی با مربای میوه: کره را با پودر شکر و وانیل در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. همزن برقی تا یکدست شود، تخم مرغ را اضافه کرده و دوباره هم میزنیم تا کاملا با مواد یکدست شود، اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم.آرد و بکینگ پودر را در ظرفی جداگانه الک کرده و با هم مخلوط می کنیم سپس به مواد اضافه می کنیم و با قاشق یا هم می زنیم تا مواد سبک و یکدست شوند و به دست نچسبند.به اندازه یک گردوی کوچک از خمیر بردارید و به شکل گرد در آورید. روی آن را با انگشت سوراخ کوچکی ایجاد کنید و با فاصله مناسب روی سینی فر قرار دهید. کیک ها هنگام پخت پف می کنند، بنابراین آنها را خیلی نزدیک نکنید. سینی فر را به مدت 10 دقیقه در طبقه وسط فر که از قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید. بعد از پخت آن ها را خارج کرده و چند دقیقه به همین حالت می گذاریم سپس روی توری فلزی می گذاریم تا کاملا خنک شوند، پس از سرد شدن می توانید با مرباهای مختلف تزئین کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیرینی نخودچی عید

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …