طرز تهیه شیرینی گردویی مینیاتوری


شیرینی گردویی مینیاتوری, درست کردن شیرینی گردویی مواد لازم: آرد 225 گرم کره 185 گرم شکر 110 گرم زرده تخم مرغ یک تکه شکر وانیلی نصف پیمانه گردو آسیاب شده 50 گرم بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری طرز تهیه: کره نرم شده را با شکر وانیلی مخلوط کنید. زرده با همزن برقی . آرد و مایه خمیر را با هم الک کرده و گردوی آسیاب شده را اضافه کنید. خمیر را در ظرفی گذاشته و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار می دهیم و سپس فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم می کنیم و از خمیر گلوله هایی درست می کنیم و سینی فر را چرب می کنیم یا کاغذ روغنی می گذاریم و می پزیم و با فاصله 4 با هم قرار می دهیم. سانتی متر زمان پخت 12 الی 15 دقیقه نکته: از قیف خامه ای و وردنه می توان استفاده کرد. سایز نبات ها مینیاتوری و کوچک است. هر چه این خمیر بیشتر بماند و بیشتر بماند رنگ خمیر و شیرینی تیره تر می شود. .



بیشتر بخوانید:  طرز تهیه تارت خرما با حلوا پسته

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …