طرز تهیه کیک اسفنجی ذرت بدون گلوتن


طرز تهیه کیک ذرت بدون گلوتن,پخت کیک های رژیمی طرز تهیه کیک ذرت بدون گلوتن برای سلیاک

مواد لازم برای تهیه کیک ذرت بدون گلوتن برای سلیاک: آرد ذرت بدون گلوتن، 7 قاشق غذاخوری پودر قند، 7 قاشق غذاخوری تخم مرغ، 7 عدد تخم مرغ، 2 عدد وانیل بدون گلوتن، 1. مخمر شیمیایی بدون گلوتن: 1 قاشق غذاخوری روغن مایع، 2.5 قاشق غذاخوری غذا مراحل تهیه کیک ذرت: 1- زرده ها و سفیده ها را با دقت در دو ظرف جدا کنید. 2- سفیده ها را به مدت 5 دقیقه خوب بزنید 3- وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید 4- زرده ها را با پودر شکر بزنید تا سفید و کشدار شود 5- سفیده ها را چند مرحله ای بزنید و کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید 6- مایع باید پف کرده باشد 7- آرد و مایه را مخلوط کرده و 4 بار الک می کنیم 8- آرد را کم کم اضافه می کنیم و کم کم مواد را اضافه می کنیم اگر یکدفعه اضافه کنیم کیک پف نمی کند 9- بعد. روغن مایع اضافه می کنیم 10- فر را ده دقیقه قبل روشن می کنیم تا گرم شود.11 – قالب را چرب کرده و مواد را داخل آن بریزید12- زمان پخت کیک نیم ساعت در دمای 175 درجه سانتیگراد است. 13- برای آماده شدن کیک ذرت بعد از نیم ساعت چنگال را داخل کیک می چسبانیم در صورتی که مواد کیک نچسبند. چنگال کیک آماده است نکات مهم در هنگام کار برای تهیه کیک کیک ذرت: 1- همزن و ظرفی که با آن سفیده ها را می زنیم چرب یا خیس نباشد چون خمیر کیک پف نمی کند. هنگام جدا کردن زرده از سفیده، حتی مقدار بسیار کمی زرده نباید وارد سفیده شود. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک نارنگی



مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …