طرز تهیه کیویسکی مرغ؛ روشی برای سوخاری کردن مرغ

کیوسکی یا کیوسکی مرغ روشی منحصر به فرد برای سرخ کردن مرغ است که در آن گوشت مرغ چاشنی شده را دور مخلوط کره و سبزیجات می پیچند و سپس در آرد سوخاری می زنند و سرخ می کنند. do کیوسک چه نوع غذایی است؟، اگر نام کیوسک را شنیده اید و می خواهید بدانید کیوسک چیست، با ما همراه باشید. در پاسخ به این سوال که کیفسکی چیست باید بگوییم کیفسکی، کیفسکی یا مرغ کیفسکی (به انگلیسی: chicken kyiv) یا (kievski) یک غذای کلاسیک اروپای شرقی است و به نوع خاصی از مرغ سوخاری گفته می شود که طعم بی نظیری دارد کیویسکی. مرغ در دستور العمل های اوکراین، روسیه و لهستان است که در قرن 18 و 19 اختراع شد. نام این غذا از شهر کیف اوکراین گرفته شده است. مهارت آشپز در تهیه کیوسک مرغ، رقیق کردن گوشت مرغ است، اما برای مبتدی ها نیازی به نازک کردن گوشت نیست. برای تهیه کیویسکی از دو روش برش دادن گوشت و چرخاندن گوشت استفاده می شود.اگر طعم مرغ سوخاری و کنتاکی را دوست دارید، قطعا طعم کیویسکی را دوست خواهید داشت و ممکن است مرغ کیویسکی را به مرغ سوخاری کنتاکی ترجیح دهید.از آنجایی که کیوسکی در روغن زیاد سرخ می شود، پس از سرخ شدن آن را روی دستمال کاغذی قرار می دهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود. بسته بندی مرغ برای تهیه کیوسک مرغ کیوسک مرغ مواد لازم برای کیوسک مرغ 6 نفره سینه مرغ بزرگ 3 عدد تخم مرغ 2 عدد تخم مرغ 2/1 پیمانه آرد سوخاری یا آرد سوخاری 2 پیمانه نمک و فلفل به میزان لازم روغن زیتون یا کلزا برای سرخ کردن به میزان لازم چاشنی مواد لازم برای مرغ 6 قاشق غذاخوری کره، سیر رنده شده درشت، 1 حبه آبلیموی تازه، 1 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده، 2 قاشق غذاخوری نمک، 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه، 1/2 قاشق چایخوری . لایه مرغ برای تهیه کیوسکو برای تهیه مرغ کیوسکو در یک کاسه متوسط ​​با کره در همان دما سیر رنده شده، آبلیمو، جعفری تازه خرد شده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و همه مواد را با چنگال مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود. با یک چاقوی تیز و نازک، سینه مرغ را از طول نصف کنید تا ضخامت هر دو نیمه یکسان باشد.فیله ها را روی میز کار قرار دهید و کف دست خود را روی فیله قرار دهید و با احتیاط داخل فیله مرغ را در پهن ترین نقطه بالای سینه مانند یک جیب کنار فیله برش بزنید تا استیک دولایه شود. . ، عمق برش باید به گونه ای باشد که انتهای جیب باز نشود و انتهای آن به هم متصل بماند تا مواد وسط آن نریزد.طول برش باید حدود 5-7 سانتی متر باشد. یک قاشق غذاخوری از مخلوط کره را داخل فیله مرغ بریزید و با دست فشار دهید و برش را روی هم قرار دهید و دو طرف فیله های کیسه ای را با نمک و فلفل مزه دار کنید. آرد و تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری را در سه کاسه جدا بریزید و تکه های مرغ را در آرد آغشته کنید و هم بزنید تا آرد اضافی اضافه شود سپس در تخم مرغ فرو کنید و در آخر آرد سوخاری را داخل آن بریزید و همه چیز را در یک بشقاب بزرگ بچینید. ماهی تابه. روی حرارت متوسط ​​1 سانتی متر تابه را پر از روغن کنید و وقتی روغن داغ شد مرغ ها را در روغن سرخ کنید. حدود 4 دقیقه برای تفت دادن هر طرف جوجه ها کافی است. نمک، آبلیمو و جعفری تازه را روی فیله های مرغ کیویسکی بپاشید و سرو کنید. اگر در فیله کردن سینه مرغ مهارت کافی ندارید و نازک کردن گوشت احتمال شکستن آن در حین برش را افزایش می دهد، می توانید از تکه های کامل سینه مرغ برای بزرگتر کردن آنها استفاده کنید.کیویسکی, طرز تهیه کیوسکی, طرز تهیه کیوسکی مرغ با پنیر طرز تهیه Kiosco de Pollo con Queso Kiosco de Pollo con Queso Kiosco de Pollo con Queso مواد لازم برای کیوسکو د پولو کن Queso سینه مرغ 1 عدد پنیر پیتزا، پنیر خامه ای، پنیر لبنه یا پنیر فتا 5 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده 2 تا 3 قاشق غذاخوری تخم مرغ سفید 1 عدد آرد به صورت آرد سوخاری به میزان لازم نمک، فلفل و ادویه جات به میزان لازم کیوسکی چه غذایی است, طرز تهیه کیفسکی, تزیین کیوسکی مرغ طرز تهیه و بسته بندی مرغ برای کیوسکی طرز تهیه کیوسکی مرغ با کره پنیر در دستور اصلی Chicken Kioski استفاده شده است، اما در اینجا پنیر پیتزا را جایگزین کرده ایم تا غذای شما را تامین کند. کالری کمتری داردسینه مرغ را با چاقو از طول برش دهید و بدون اینکه جدا کنید کاملا یک تکه باز کنید سپس با چرخ گوشت آن را بزنید تا کمی نازک شود. مرغ را دو طرف نمک و فلفل و ادویه های دلخواه مانند آویشن و پاپریکا بپاشید و مرغ را در یخچال بگذارید تا مزه دار شود جعفری را خرد کرده و به همراه پنیر پیتزا داخل سلفون بگذارید و ورز دهید نرم است با سلفون مواد را در لوله ای به اندازه 2 سانتی متر کوتاهتر از گوشت مرغ بغلطانید و خوب با سلفون بپیچید و به مدت 1 ساعت در فریزر بگذارید. مرغ را روی میز کار قرار دهید و لوله پنیر و جعفری را وسط مرغ قرار دهید و نایلون را دور آن بپیچید و با سلفون محکم بپیچید و یک ساعت دیگر در فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد. کاسه، آرد، پودر پودر سوخاری و تخم مرغ زده شده را خرد کرده و رول مرغ را از فریزر خارج کرده و در تخم مرغ فرو کنید و سپس آرد و دوباره تخم مرغ و در آخر با پودر سوخاری بپوشانید. مواد میانی ریخته و سپس در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ می کنیم.یا می توانید فیله مرغ را مزه دار کنید، جعفری خرد شده را روی گوشت بپاشید و کره را به مکعب های مستطیلی برش دهید و در وسط گوشت قرار دهید، سپس مرغ را دور کره بغلتانید.می توانید سینه مرغ را به صورت تکه ای نازک برش دهید یا فقط آن را از وسط نصف کنید و با همزن بزنید تا نازک شود.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …