طرز تهیه کیک اکلز انگلیسی


کیک انگلیسی , مواد لازم کیک اکلز , شیرینی اکلز آموزش پخت کیک انگلیسی
  کیک اکلس بیشتر بیسکویت است تا کیک، بیسکویتی که با کشمش پر شده، با تخم مرغ خشک پر شده و به این نام معروف است زیرا اولین دراکل لنکاوی تولید شده است. طرز تهیه اول کیک اکلس مواد لازم برای 8 عدد کیک اکلس کره 250 گرم آرد 350 گرم آبلیمو 1/2 لیمو مواد لازم برای کیک کره 25 گرم کشمش 200 50 گرم پوست لیمو خشک غلیظ انگلیسی 50 گرم شکر. شکر موسکووادو 100 گرم دارچین، 1 قاشق چایخوری زنجبیل و زیره به مقدار لازم، پوست لیمو یا پرتقال کامل، 1 عدد سفیده تخم مرغ، 1 عدد سفیده روی آن، طرز تهیه اکلز کیک انگلیسی , اکلز کیک , کیک اکلز  بگذارید در فریزر سفت شود. آرد را با نصف کره در ظرفی بریزید و با همزن بزنید سپس آبلیمو و 100 میلی لیتر آب سرد را به آرد اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کره جذب آرد شود و خمیر به دست آید. با 20*30 میلی متر باز کنید و از وسط تا کنید و دوباره با وردنه باز کنید.این کار را سه بار تکرار کنید و سپس اجازه دهید 15 دقیقه روی پیشخوان بماند و بعد حداقل نیم ساعت در یخچال بماند.بقیه کره را به همراه کشمش و پوست لیموی خشک روی حرارت بگذارید و وقتی کره آب شد از روی حرارت بردارید. خمیر را به اندازه 12 سانتی متر باز کنید و با کاتر گرد 8 قالب درست کنید و با کشمش بپوشانید. بقیه خمیر را شکل دهید و روی توده های قبلی قرار دهید و لبه ها را برگردانید تا مواد نریزد. آنها را با برس سفیده تخم مرغ بمالید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 220 درجه سانتیگراد بپزید تا قهوه ای طلایی شوند. این کیک را می توانید در وعده شام ​​با چای و قهوه سرو کنید. طرز تهیه دوم کیک اکلس مواد لازم برای 10 عدد کیک اکلس کره سرد 175 گرم آرد 225 گرم نمک 1 پیمانه سفیده تخم مرغ 1 عدد شکر برای پوشاندن کیک به میزان لازم مواد میانی شکر قهوه ای دانه ریز 60 گرم کره نرم 60 کشمش 110 گرم مربای پوست پرتقال بدون شربت 60 گرم دارچین و هل و جوز هندی یک چهارم قاشق چایخوری طرز تهیه کیک اکلز , روش تهیه کیک اکلز , کلوچه اکلز طرز تهیه کیک اکلزکاره را در قوطی بپیچید و به مدت 30 ثانیه در فریزر بگذارید آرد و نمک را الک کرده و رنده کنید. با رنده درشت روی آرد را کره بمالید.اگر از دستتان لیز خورد، می توانید کره را به آرد بمالید.کره را با پارو با آرد مخلوط می کنیم تا پودر سوخاری شود و حدود 4 قاشق غذاخوری آب سرد به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا حالت خمیری به خود بگیرد. روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید، سطح کار را آرد بپاشید و خمیر را با وردنه باز کنید تا به ضخامت 4 میلی متر برسد و 10 دایره به قطر 10 سانتی متر و یک قاشق غذاخوری از مخلوط را شکل دهید. از مواد هر خمیر را در مرکز قرار دهید، لبه های خمیر را با آب و قلم مو مرطوب کنید و خمیر را کنار هم جمع کنید و سپس آن را طوری برگردانید که قسمت صاف آن رو به بالا باشد، آن را به صورت رول باز کنید. خمیر به اندازه 5-6 سانتی متر است. سه برش کوچک روی بیسکویت ها را با چاقو برش دهید و در سینی فر قرار دهید و با قلم مو سفیده تخم مرغ و شکر بپاشید و به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا طلایی شوند. .





مطلب پیشنهادی



آموزش شیرینی پزی طرز تهیه کیک جافا سنتی انگلیسی …

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …