طرز تهیه کیک جافا انگلیسی


آموزش پخت کیک جافا, مواد لازم کیک جافا, مراحل تهیه کیک جافا طرز تهیه کیک جافا سنتی انگلیسی
آسان کیک جافا یک مینی کیک سنتی انگلیسی است که دارای سه لایه کیک اسفنجی، ژله پرتقال و شکلاتی است که با یک لقمه کوچک از این کیک خوشمزه طعم ها و بافت های متفاوتی را احساس خواهید کرد. کیک یافا (به انگلیسی: jaffa cakes) یک کیک سنتی انگلیسی بسیار محبوب است. کیک یافا از سه لایه اصلی تشکیل شده است. لایه زیرین کیک اسفنجی، لایه میانی ژله سفت پرتقالی و لایه رویی شکلاتی است. ژلاتین استفاده شده در ترکیب این کیک باید غلیظ بوده و بافتی نیمه پاستلی داشته باشد که به کیک بچسبد. ترکیب شکلات، کیک و مربا به طور همزمان در یک لقمه بسیار خوشمزه است، دستور تهیه این کیک خوشمزه و بی نظیر را می توانید در ادامه این مطلب مشاهده کنید.مواد لازم برای کیک یافا: 2 عدد تخم مرغ بزرگ، یک چهارم پیمانه شکر، معادل 50 گرم آرد، یک چهارم پیمانه شکر + 3 قاشق غذاخوری، معادل 50 گرم، بکینگ پودر، نصف قاشق چایخوری، شکلات چیپسی، 1 عدد و نیم فنجان برای قسمت رویی کیک، مواد لازم برای فیلینگ ژلاتین پرتقالی، یک چهارم پیمانه شکر + 2 قاشق غذاخوری معادل 75 گرم آب پرتقال، سه چهارم فنجان معادل 180 میلی لیتر ژلاتین خالص به صورت پودر، 5 قاشق چایخوری و یک چهارم معادل 18 گرم پوست پرتقال رنده شده 1 عدد کوچک   طرز تهیه کیک جافا برای تهیه فیلینگ ژله کیک آب پرتقال را گرم کنید.پوست پرتقال رنده شده و شکر را اضافه کنید و صبر کنید تا بجوشد و شکر حل شود. حرارت را خاموش کنید و پودر ژلاتین را روی آب پرتقال بپاشید و هم بزنید تا کاملا حل شود. ژلاتین را در یک ظرف 13*9 اینچی بریزید و حداقل 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. قبل از اینکه همه مواد کیک به دمای محیط برسند، 2 ساعت در یخچال بگذارید. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قالب کاپ کیک یا مافین 12 اینچی را با کره نرم شده چرب کنید. تخم مرغ و شکر را 6 دقیقه با همزن بزنید تا غلیظ و کشدار شود. آرد و بکینگ پودر را روی تخم مرغ الک کرده و به آرامی و به صورت دورانی مواد را با هم مخلوط کنید. در هر قالب 2 قاشق غذاخوری از مایه کیک بریزید و صاف کنید، حداقل سه چهارم قالب ها باید پر از خمیر باشد. قالب را به مدت 7-9 دقیقه بپزید تا بپزد. برای تست پخت می توانید انگشت خود را وسط کیک قرار دهید، اگر پایین نیامد یعنی کیک ها آماده هستند.کیک سنتی انگلیسی, رسپی کیک جافا, دستور تهیه کیک جافا مواد میانی کیک جافقالب را از فر خارج کرده و به مدت 5 دقیقه کنار می گذاریم تا خنک شود سپس مینی کیک ها را از قالب به صفحه توری منتقل می کنیم تا کاملا خنک شوند.خمیر باقی مانده را به همین ترتیب بپزید. بعد از خنک شدن کامل مینی کیک ها ژلاتین را از یخچال خارج کرده و با کاتر گرد 2 اینچی حداقل 12 بار برش بزنید. کف تابه را به آرامی با قاشق بتراشید و دیسک های ژله را از کف تابه بردارید و هر ژله را در یک کیک کوچک قرار دهید و چیپس های شکلات را در حمام آب ذوب کنید. یا با قدرت 50 درصد به مدت 3 ثانیه در مایکروویو قرار دهید و هم بزنید تا کاملا ذوب شود. روی هر یک از مینی کیک ها را با 1 قاشق غذاخوری یا بیشتر از شکلات بپوشانید، با استفاده از پشت قاشق می توانید شکلات را روی سطح کیک صاف کنید تا کاملا روی ژلاتین و سطح کیک را تا لبه ها بپوشاند. وقتی شکلات کمی غلیظ شد با چنگال روی کیک ها به شکل چهار جهت طرح بکشید و سرو کنید. .





مطلب پیشنهادی



آموزش شیرینی پزی طرز تهیه حلوای رقایی گیلانی خوشمزه …

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …