طرز تهیه شیرینی اسکون نارگیلی انگلیسی


طرز تهیه اسکون, نان شیرینی انگلیسی, مواد لازم اسکون نارگیلی طرز تهیه اسکون نارگیلی
خوشمزه مخصوصا اسکون کیک های انگلیسی هستند که بافت نرمی بین نان و پفک دارند و معمولا با خامه و مربا و یا با چای در صبحانه و شام مصرف می شوند. گندم یا بلغور و شیرینی کمی دارد نان نان چیست؟نانها بافتی بین نان و شیرینی پولکی دارند و جزو نان های سریع طبقه بندی می شوند. دستور العمل های نان سریع از مخمر استفاده نمی کنند و نیازی به ایستادن ندارند تا بلند شوند. خمیر نان از آرد گندم، آرد جو یا آرد جو تهیه می شود. آنها را به صورت دایره یا مثلث برش داده و به صورت جداگانه پخته و سرو می کنند. از آنجایی که اسکون ها شیرینی کمی دارند، معمولاً برای صبحانه یا شام با چای یا با خامه یا کره و مربا سرو می شوند. در قدیم به جای مخمر از دوغ به عنوان خمیر مایه برای تهیه نان استفاده می کردند اما امروزه برای پف کردن نان ها از جوش شیرین و بیکینگ پودر استفاده می شود.دستور تهیه نان انگلیسی, اسکون نارگیلی, طرز تهیه اسکون نارگیلی طرز تهیه نان نارگیلی
نان نارگیلی مواد نان نارگیل آرد 2 پیمانه بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری شکر 6 قاشق غذاخوری نمک ¼ قاشق چایخوری کره سرد 80 گرم شیر نارگیل ¾ فنجان عصاره وانیل 3 تا 4 قطره پودر نارگیل ½ پیمانه پودر نارگیل ½ فنجان خامه نارگیل تیره پودر قند 3 قاشق غذاخوری شیر نارگیل 2 قاشق غذاخوری عصاره وانیل ¼ قاشق چایخوری پودر نارگیل روکش نارگیل 2 الی 3 قاشق غذاخوری شیرینی انگلیسی دستور تهیه نان انگلیسی, اسکون نارگیلی, طرز تهیه اسکون نارگیلی اسکون نارگیل

طرز تهیه اسکون نارگیل

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیرینی وینی

بیکینگ پودر را 3 بار الک کنیدشکر و نمک را اضافه کنید و در غذاساز بریزید. کره سرد را مکعبی خرد کرده و به غذاساز اضافه کنید و هم بزنید تا مانند آرد سوخاری، شیر نارگیل و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. خمیر را از غذاساز خارج کرده و در ظرفی بریزید و شکلات تخته ای را ریز خرد کنید و به همراه پودر نارگیل به خمیر اضافه کنید و با نوک انگشت مواد را مخلوط کنید. خمیر را نباید حرارت داد یا روغن زد. روی میز کار آرد بپاشید و خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید و سپس هر قسمت را به صورت گلوله برش بزنید و به صورت مثلث برش بزنید و فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود. روی آن کاغذ روغنی گذاشته و با فاصله کمی توده ها را در سینی بچینید و 20-15 دقیقه بپزید تا طلایی شوند. برای تهیه کرم نارگیل پودر شکر را الک کرده و با شیر نارگیل و وانیل مخلوط کرده و با چنگال به مدت 5 دقیقه مخلوط کنید تا یکدست شود. پودر نارگیل را در تابه بریزید و مدام هم بزنید تا قهوه ای طلایی شود. نان ها را از فر خارج کرده و به توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند، سپس با قلم مو با خامه نارگیل بمالید و پودر نارگیل بپاشید. .



مطلب پیشنهادی

طرز تهیه شیرینی ساده و خوشمزه ردولوت مناسب برای سرو ارائه شده است. می توانید …





مطلب پیشنهادی



آموزش شیرینی پزی عکس کیک اسپرسو طرز تهیه کیک …

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …