طرز تهیه شیرینی دلبرو


طرز تهیه کیک لاری, دلبرو شیرینی کجاست, مواد لازم شیرینی دلبرو طرز تهیه شیرینی دلبرو
شیرینی دلبرو یک شیرینی لاری خوشمزه و لطیف است که برای عید نوروز تهیه می شود و شباهت زیادی به پیراشکی دارد. این خمیر لطیف و لذیذ شباهت زیادی به پیراشکی دارد، خمیر را بلافاصله آماده کرده و در روغن سرخ می کنند و در انتها روی آن را با پودر قند می پوشانند. اگر می خواهید روغن کمتری مصرف کنید، بعد از سرخ شدن، شیرینی ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا با سرد شدن، روغن اضافی آن گرفته شود. شیرینی خوشمزه لاری, طرز تهیه شیرینی دلبرو, شیرینی دلبرو لاری  شیرینی دلبرو

مواد لازم برای شیرینی دلبرو آرد سفید 500 گرم روغن جامد یا شیرین 200 گرم آب 2 پیمانه پودر هل 1 قاشق چایخوری پودر نارگیل نرم 100 گرم پودر قند 100 گرم MAS2 روغن مورد نیاز برای سرخ کردن دلبرو شیرینی طرز تهیه شیرینی دلبرو آرد را با روغن الک کنید و مخلوط کنید و سپس آب گرم را کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست آید، بسته به کیفیت آرد ممکن است آب کمتر یا بیشتر از دستور نیاز داشته باشید.خمیر را با وردنه روی سطح آردپاشی شده بکشید و با لیوان به آن فرم دهیدپودر نارگیل و پودر هل را روی نیمی از دایره بریزید و نیمه دیگر خمیر را روی مواد بچرخانید و لبه های خمیر را به کمک دست یا چنگال بچسبانید. در شیر در حال جوش به اندازه ای روغن بریزید که شیرینی ها در آن فرو بروند، سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود و شیرینی ها را در آن سرخ کنید تا پف کرده و طلایی شوند. سپس آن را در ظرفی بریزید و روی آن پودر قند بپاشید. .

بیشتر بخوانید:  طرز حلوای آلبالوی خوش رنگ



مطلب پیشنهادی

طرز تهیه شیرینی ساده و خوشمزه ردولوت مناسب برای سرو ارائه شده است. می توانید …





مطلب پیشنهادی



آموزش شیرینی پزی عکس کیک اسپرسو طرز تهیه کیک …

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …