طرز تهیه سرکه هندوانه به عنوان سس برای سالاد سبزیجات

سرکه هندوانه برای سس سالاد,کارایی سرکه هندوانه سرکه هندوانه یک سس خوشمزه مناسب برای سالاد سبزیجات است.

با هندوانه قرمز می توانید طبق دستور زیر سس بسیار غنی درست کنید و روی سالاد سبزیجات بریزید و از طعم آن لذت ببرید. دستور زیر برای 2 کاسه است. زمان مورد نیاز: 15 دقیقه مواد لازم برای سرکه هندوانه: خلال هندوانه بدون هسته 1 پیمانه توت فرنگی نصف شده 1 پیمانه سرکه سفید 2 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق چایخوری طرز تهیه سرکه هندوانه: ترکیبی از هندوانه و شکر و توت فرنگی پوست پرتقال را در یک لیوان میکسر ریخته و آنقدر هم بزنید تا کاملا یکدست و یکدست شود. باید بلافاصله سرو کنید چون بیشتر از 3 روز در یخچال قابل نگهداری نیست. قبل از مصرف آن را خوب تکان دهید. اطلاعات تغذیه ای این سس: 11 کالری، 0 گرم چربی اشباع، 0 گرم چربی اشباع، 0 گرم کلسترول، 0 میلی گرم سدیم، 1 میلی گرم فیبر، 0 گرم پروتئین، 0 گرم.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کاپ کیک انار و شکلات

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …