طرز تهیه ترشی زردآلو با سرکه بالزامیک

نحوه درست کردن ترشی زردآلو,طرز درست کردن ترشی زردآلو طرز تهیه ترشی زردآلو با سرکه بالزامیک

زمان آماده سازی: 35 دقیقه • زمان باقی مانده در چاشنی: 30 دقیقه • مراحل تهیه: 10 دقیقه مواد لازم برای تهیه ترشی زردآلو با سرکه بالزامیک: یک فنجان سرکه بالزامیک سفید، نصف پیمانه عسل، 1/2 فنجان آب چوب دارچین 2 تا 3 اینچ (5 تا 7 سانتی متر) میخک کامل 6 زردآلو رسیده 2 اونس طرز تهیه ترشی زردآلو با سرکه بالزامیک: برای تهیه شربت، سرکه، عسل، آب، دارچین و میخک را با هم مخلوط کنید. یک قابلمه متوسط بگذارید بجوشد و سپس حرارت را کم کنید. بگذارید 5 دقیقه بجوشد. از روی حرارت بردارید و 30 دقیقه استراحت دهید. سپس میخک و دارچین را جدا کرده، قابلمه ای را داغ کرده و روی آتش می گذاریم تا بجوشد. یک ظرف بزرگ را با آب یخ پر کنید. زردآلوها را به مدت 30 تا 60 ثانیه در آب جوش قرار دهید. سپس آنها را با قاشق در آب یخ بریزید تا پوست آنها به راحتی جدا شود. این کار را با تمام زردآلوها تکرار کنید. آنها را به چهار قسمت برش دهید. سپس آنها را در یک شیشه شسته و استریل شده بریزید.شربت را دوباره گرم کنید و بگذارید به جوش آید، سپس آن را روی زردآلوها بریزید و حدود یک سانتی متر از بالای شیشه را خالی بگذارید.در لیوان را خوب ببندید و به مدت 10 دقیقه در آب جوش قرار دهید. سپس در گوشه ای بگذارید تا خنک شود. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …