طرز تهیه مارمالاد هویج

تهیه مارمالاد هویج, درست کردن مارمالاد هویج طرز تهیه مربای هویج مناسب برای شیرینی

یکی از خوشمزه ترین شیرینی هایی که در دسته شیرینی های خشک قرار می گیرد مربا است و به دلیل ماندگاری و البته خوشمزگی معمولا در دسته شیرینی های پرطرفدار قرار می گیرد. مواد لازم برای مربای هویج : هویج 500 گرم شکر 500 گرم پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری گلاب 1/4 فنجان هل پودر شده 1 قاشق چایخوری زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری آبلیمو 2 قاشق چایخوری هویج طرز تهیه مربا: هویج ها را بشویید و پوست بگیرید و خرد کنید و در قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و دو لیوان آب اضافه کنید و بگذارید هویج بپزد و نرم شود سپس هویج ها را با مخلوط کن پوره کنید. پوره هویج را دوباره داخل قابلمه بریزید. شکر و هل و زعفران را اضافه کنید و مخلوط کنید و اجازه دهید مربا غلیظ شود و بعد از اینکه مربا جا افتاد پودر ژلاتین را با گلاب مخلوط کرده و بخارپز کنید تا ژلاتین کاملا حل شود. مخلوط ژلاتین را به مربا اضافه کنید و هم بزنید سپس آبلیمو را اضافه کنید و هم بزنید و از روی حرارت بردارید.اجازه دهید مربا خنک شود سپس آن را در یک بطری شیشه ای بریزید و در یخچال قرار دهید تا آماده استفاده شود.سایر نکات: به جای ژلاتین می توانید از تخم مرغ استفاده کنید، من برای تمام مرباهایی که درست می کنم از تخم مرغ استفاده می کنم، اول پخت یک قاشق چای خوری تخم مرغ اضافه می کنم و در آخر پخت قلب از مربا جدا می کنم. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه به پلو غذای سنتی اصفهانی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …