طرز تهیه مارمالاد نارنگی

مواد لازم برای مربای نارنگی: ماندارین شسته شده و با پوست به ورقه های نازک بریده شده 1.35 کیلوگرم شکر 4 پیمانه طرز تهیه مربای نارنگی: یک بشقاب کوچک در فریزر قرار دهید. نارنگی ها را با 6 فنجان آب در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. حرارت را ملایم کرده و نارنگی ها را بپزید تا پوست نرم شود (حدود 20 دقیقه)، شکر را اضافه کنید، حرارت را کمی زیاد کنید و هم بزنید تا شکر حل شود و دوباره بجوشد. به پختن و هم زدن ادامه دهید تا مخلوط غلیظ و کمی تیره شود (حدود 40 تا 50 دقیقه). برای اینکه ببینید آماده است یا نه، یک قاشق مرباخوری را در بشقاب با یخ بگذارید و به مدت ۲ دقیقه در یخچال بگذارید. اگر غشای نازکی روی آن تشکیل شده باشد که با فشار دادن انگشت تا می شود مربا آماده است. اما اگر کره ای و نازک بود به پخت آن ادامه دهید مربا را در ظرف دربسته بریزید و بگذارید کاملا خنک شود.می توانید این مربا را تا یک ماه در یخچال نگهداری کنید یا تا شش ماه آن را در فریزر قرار دهید.مارمالاد نارنگی,درست کردن مارمالاد نارنگی ورقه های نارنگی برای تهیه مربای نارنگی.
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی لبو و ترب

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …