طرز تهیه ترشی لبو و ترب

مواد لازم برای ترشی لبو و ترب, نحوه انداختن ترشی لبو و ترب برای خوش طعم شدن ترشی پیاز و ترب، یک قاشق غذاخوری سس سویا به آن اضافه کنید. ادویه ترشی به مقدار لازم طرز تهیه ترشی پیاز و ترب: ابتدا لبو را بشویید و پوست بگیرید و نگینی برش دهید. تربچه را بشویید و پوست بگیرید و به همین ترتیب برش دهید. پیاز و ترب را در مخلوط کن یا مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید، یک لیوان تمیز آماده کنید و یک لایه از مواد آماده شده بریزید و روی آن ها مقداری ادویه ترشی و کمی نمک بریزید و مخلوط پیاز و ترب و ویل را اضافه کنید، ادامه دهید تا پایان. سرکه سیب را روی مواد بریزید تا کاملا سطح آنها را بپوشاند. درب ظرف را خوب ببندید و به مدت 48 ساعت در یخچال قرار دهید و سپس برای مصرف آماده کنید. نکته: برای خوش طعم شدن ترشی بهتر است یک قاشق غذاخوری سس سویا به آن اضافه کنید، اگر سرکه سیب ندارید از سرکه معمولی استفاده کنید و 1 قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید، مراقب باشید سرکه زیاد اضافه نکنید. ، کمی سرکه اضافه کنید و اگر مواد خوب با هم مخلوط نشدند دوباره مقدار دیگری اضافه کنید.در صورت تمایل مقداری سبزی تازه به ماریناد اضافه کنید. .
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه تره شورباسی غذای سنتی آذربایجان

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …