طرز تهیه کراکر کنجدی

طرز تهیه کراکر کنجدی,درست کردن کراکر کنجدی طرز تهیه کراکر کنجدی

مواد لازم برای کراکر کنجدی: کره نرم شده 125 گرم روغن مایع، نصف لیوان آب، زرده تخم مرغ نصف پیمانه (سفیده برای دستمال)، یک شکر، دو قاشق غذاخوری نمک، 1/5 قاشق چایخوری سرکه، 1/5 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر، 1 قاشق غذاخوری پودر دانه خشخاش و 1/2 قاشق چایخوری آرد کنجد، حدود 3.5 فنجان * با احتیاط حدود 3.5 فنجان آرد بریزید. طرز تهیه کوکی ها کنجد: ابتدا جدا از آرد ، بیکینگ پودر و نمک، همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید، سپس مواد خشک را اضافه کنید و خمیر را ورز دهید، ورز دهید، خمیر را به ضخامت یک سانتی متر وسط دو تکه کاغذ روغنی باز کنید و به اندازه دلخواه برش دهید. سپس از سفیده رد کنید و از مخلوط خشخاش و کنجد رد کنید و در سینی بچینید و در دمای 180 درجه بپزید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کوکی سمولینا

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …