طرز تهیه شیرینی نازک

درست کردن شیرینی نازک, مواد لازم برای شیرینی نازک طرز تهیه شیرینی نازک

 مواد لازم برای شیرینی نازک: 500 گرم آرد سفید شیرینی پزی، 5/1 قاشق چایخوری نمک، 1/5 قاشق چایخوری مخمر شیمیایی، 2 قاشق چایخوری کره یا مارگارین، 250 گرم کامل. تخم مرغ، 2 عدد وانیل خالص، یک قاشق چایخوری خامه صبحانه، 2 قاشق غذاخوری ماست (معمولی)، 150 گرم مواد لازم برای لایه نازک داخلی: 200 گرم کره یا مارگارین، دو و یک چهارم پیمانه شکر (400 گرم) آرد 3 لیوان (حدود 400 گرم)، هل رنده شده، جوز هندی رنده شده 1 قاشق چایخوری، مقدار کمی از این شیرینی ها به دلیل داشتن کره یا مارگارین بسیار ترد است و خوش طعم و نسبتاً قابل نگهداری است. طرز تهیه شیرینی پف دار نازک: آرد، نمک و بکینگ پودر را با هم 3 بار الک کنید. کره یا مارگارین ذوب شده را در دمای آشپزخانه با همزن بزنید تا کرم رنگ شود، 3 قاشق غذاخوری از مخلوط آرد را روی کره یا مارگارین بریزید و هم بزنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار مخلوط را هم بزنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ 3 قاشق غذاخوری آرد به مخلوط اضافه کنید.وانیل را با تخم مرغ دوم اضافه کنید (آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر سفت بماند)خامه را اضافه کنید، هم بزنید و کمی از مخلوط آرد را دوباره استفاده کنید، ماست را اضافه کنید و به خمیر بدهید. در این مرحله همزن را خاموش کرده و بقیه مخلوط آرد را با دست ورز دهید، در نهایت خمیر به دست آمده خمیری نرم و لطیف است که به دست تمیز نمی چسبد (دست تمیز یعنی دست هایی که هنوز دست نزده اند. جرم). روی خمیر را بپوشانید تا فیلینگ آماده شود. (استفاده از هل و جوز هندی اجباری نیست و سلیقه ای است اما استفاده از آن توصیه می شود) طرز تهیه فیلینگ: همه مواد را در غذاساز بریزید، با نوک انگشتان مخلوط کنید یا بمالید تا یکدست شود. آرد سوخاری را برگردانید. نحوه بسته بندی نازک: ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید، کاغذ را با روغن مایع چرب کنید، خمیر آماده شده را وزن کرده و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. بقیه را دوباره به دو قسمت مساوی تقسیم کنید (تا دو رول نازک درست شود).هر قسمت از خمیر را روی سطح کار آردپاشی شده به شکل مربعی به قطر 2 میلی متر باز کنید (آرد اضافی را با یک قلم مو جدا کنید تا خمیر بعد از پخت خیلی خشک نشود)روی خمیر را با فیل داخلی بپوشانید.با کف دست مواد را روی خمیر فشار دهید تا به خمیر بچسبد.خمیر را از یک طرف به شکل رول در آورید. دو طرف نان را ببندید و کمی صاف کنید و با کشش نان آن را نازک کنید و با چاقوی تیز نان را برش بزنید و برش ها را روی سینی فر بچینید. این کار را با قسمت دوم خمیر تکرار کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه سرکه انگور

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …