طرز تهیه اریس کاکائویی کشی

درست کردن اریس کاکائویی کشی,نحوه درست کردن اریس کاکائویی کشی اریس کاکائویی کشی

یک شیرینی خوشمزه تبریزی است. این اریس کاکائویی کشی در دو نوع پسته ای و طبیعی تهیه می شود. اگر می خواهید این شیرینی را در منزل تهیه کنید، می توانید این کار را انجام دهید: مواد لازم برای تهیه اریس کاکائویی کشی: شیر 2 پیمانه، کاکائو نصف لیوان، کره نیم لیتری، 25 گرم، پسته به مقدار لازم طرز تهیه زنبق کاکائویی خشک را با هم مخلوط کرده و در قابلمه ای ترجیحا لعابی یا مسی بریزید و روی حرارت ملایم بجوشانید و وقتی جوش آمد حرارت را کم کنید هر از چند گاهی هم بزنید تا به ته قابلمه برسد. نچسبید وقتی قوامش به صورت فرنی شد از روی حرارت بردارید و کف سینی پلاستیکی بچینید و مایع را بریزید و صاف کنید سپس روی آن را با پسته بپوشانید و بگذارید 5 ساعت در دمای معمولی اتاق استراحت کند تا خودش را بگیرد. سپس به شکل مستطیل برش دهید مقدار کاکائو بستگی به خود شما دارد، می توان آن را کم یا زیاد کرد، هر چه بیشتر باشد، شکلات شما تیره تر می شود. این برنج ها در کپسول های پلاستیکی پیچیده می شوند تا خشک نشوند. نکته: در شیرینی پزی به جای شیر از گلوکز استفاده می شود، اما کار با گلوکز در خانه دشوار است.زنبق شیری: این زنبق در دو نوع پسته ای و ساده نیز موجود است.مثل کاکائو است، فقط کوکو را بردارید و در اواخر پخت کمی وانیل اضافه کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک پودینگ فنجانی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …