طرز حلوای گل سرخ

نحوه پخت حلوای گل سرخ, مواد لازم برای حلوای گل سرخ

طرز حلوای گل سرخ ، یکی از خوراکی های سنتی سفره افطار

یکی از خوراکی های سنتی سفره افطار حلواست.

مواد مورد نیاز برای تهیه حلوای گل سرخ :

آرد  600 گرم
روغن جامد 400 گرم
پودر گل سرخ 1 لیوان سر خالی
 گردو یا بادام پودر شده  1 لیوان سر خالی
پودر شکر 3.5 لیوان
عسل 100 گرم
گلاب نصف لیوان
پودر هل نصف قاشق چای‌خوری
پودر پسته به میزان لازم

طرز حلوای گل سرخ :
گل سرخ را قطعا پودر کنید.
روغن را در 1 قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید.
آرد را به روغن افزایش و سرخ کنید و مرتب به هم بزنید تا نسوزد و بوی خامی آن گرفته شود، ولی تمرکزفکر کنید خیلی رنگ آن تیره نشود.

حرارت را خاموش کرده و پودر گل سرخ و عسل و پودر شکر و پودر بادام یا گردو، هل و گلاب را به آن افزایش کنید و خوب مخلوط کرده تا خمیری لطیف نسبتاً منسجمی حاصل شود. حتی می توانید داخل غذاساز مخلوط کنید.

سپس خمیر را روی 1 سطح صاف، به وسیله وردنه به قطر 2 سانتی‌متر، باز کرده و با 1 قالب شکیل، آن را قالب زده و در کاسه مورد نظر بچینید و روی آن را با پودر پسته و پودر گل سرخ تزیین نمایید.
این حلوا را می‌توانید در ماه رمضان تهیه و با آن افطار کنید .

منبع : خوی وب و  چهاردیواری جام جم

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …