طرز تهیه کیک پرتقال یونانی

پخت کیک پرتقال یونانی, مواد لازم برای کیک پرتقال یونانی طرز تهیه کیک پرتقالی یونانی

دسرهای یونانی انواع متفاوت و جذابی دارند. از کیک و شیرینی گرفته تا کلوچه های ترد، آبدار و رنگارنگ. غذاهای لذیذ یونانی معمولا با عسل، آجیل، خامه و میوه درست می شوند. کیک پرتقالی یکی از این شیرینی های سنتی و فوق العاده است که طرز تهیه آن را در این مطلب خواهید آموخت.کیک پرتقالی یونانی یا پورتوکالوپیتا یک کیک بسیار غنی و متفاوت با طعم و طعم شربتی است که با ماست کامل، پرتقال تازه و پرتقال تازه درست می شود. دارچین درست می شود. کافی است یک قاشق پر از بستنی وانیلی را روی کیک بریزید و روی آن مقداری سس شکلاتی بریزید.مواد لازم برای کیک یونانی پرتقالی: 200 گرم ماست پرچرب، 1 ​​پیمانه شکر، 1 فنجان آب پرتقال، 1 پیمانه بکینگ پودر، 4 قاشق غذاخوری پوست، 1 عدد پرتقال (رنده شده)، 1 قاشق غذاخوری وانیل، 450 گرم خمیر یوفکا، مواد لازم برای شربت: 2 لیوان آب، 2 لیوان شکر، 1 پوست پرتقال (رنده شده)، 1 عدد چوب دارچین. طرز تهیه کیک پرتقالی یونانی: خمیر یوفکا را باز کرده و ورقه های آن را روی سطح صاف قرار دهید و اجازه دهید به مدت 20 دقیقه در دمای اتاق خشک شود.سپس چند ورقه یوفکا را روی یک ورقه بزرگ بیسکویت باز کنید و در دمای 100 درجه سانتیگراد بپزید تا خشک شود.این کار را برای سایر خمیرهای یوفکا نیز تکرار کنید برای تهیه این کیک با ماست پرچرب ابتدا باید شربت خود را درست کنید. در قابلمه ای شکر و پوست پرتقال رنده شده را با یک تکه چوب دارچین به مدت 5 تا 10 دقیقه بجوشانید تا شکر خوب حل شود و شربت غلیظ شود. شربت را کنار می گذاریم تا خنک شود و حالا نوبت تهیه کیک است. روغن ذرت را در یک کاسه بزرگ بریزید و شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید. ماست، آب پرتقال، پوست پرتقال رنده شده و وانیل را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد یکدست شده و مواد یکدست و یکدستی به دست آید. بیکینگ پودر را به مواد اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید و با دست ورقه های یوفکا را برش بزنید و به مخلوط اضافه کنید سپس خوب مخلوط کنید و با یک برس آشپزخانه کف و کناره های سینی یا کاسه مخصوص روغن را رنگ کنید. تارت را خوب بریزید و مواد را داخل آن بریزید. سینی را در فری که با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کرده اید به مدت 40 تا 50 دقیقه قرار دهید.وقتی کیک رنگ خوبی به خود گرفت و به نظر پخته شد، یک چنگال داخل آن بچسبانید و اگر چنگال بدون چسبیدن مواد بیرون آمد، کیک پرتقالی و ماست یونانی شما آماده است.نوبت مرحله هیجان انگیز است! شربت پرتقال سردی را که درست کردید روی پنکیک بریزید و بگذارید خوب جذب شود سپس کیک را در یخچال بگذارید تا خنک شود. این کیک بهتر است سرد سرو شود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک کدو حلوایی مغزدار

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …