طرز تهیه کیک پرتقال و هویج کیکی

روش های پخت کیک پرتقال و هویج و لیمو, درست کردن کیک پرتقال و هویج و لیمو طرز تهیه کیک پرتقال، هویج و لیمو

کیک ویتامینه، انواع کیک از جمله کیک وانیلی، کیک هویج، کیک پرتقالی، کیک سیب، کیک هویج با گردو و . تهیه می شود و هرکسی سلیقه خود را دارد. در این مقاله طرز تهیه کیک پرتقال و هویج آموزش داده شده است. با ما همراه باشید مواد لازم کیک پرتقال، هویج و لیمو: تخم مرغ 3 عدد، شکر 220 گرم، 2 عدد هویج (200 گرم)، آبلیمو، نصف لیمو، پوست لیمو (پوست سفید را رنده نکنید)، آب پرتقال 1 عدد، 1 عدد آب پرتقال، پوست پرتقال 120 گرم روغن مایع، 120 گرم آرد سفید شیرینی، 220 گرم نشاسته ذرت، 30 گرم مخمر شیمیایی، 1 قاشق غذاخوری نمک، 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (می توانید به همین مقدار آرد اضافه کنید)، چگونه برای تهیه کیک پرتقال، هویج و لیمو: در ظرفی تخم مرغ ها را با همزن برقی بزنید و با شکر خوب بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود، هویج ها را پوست بگیرید و خرد کنید و در غذاساز با روغن بریزید و له کنید. این مخلوط را به همراه پوست رنده شده و آب پرتقال، رنده رنده شده، آب لیمو و نمک به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط خوب یکدست شود.آرد، بکینگ پودر و نشاسته را با هم 3 بار الک کنید و کم کم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدست و یکدست شود.قالب خود را چرب و آرد پاشی کنید (آرد اضافی را بردارید)، مایه مایه را داخل قالب بریزید و به مدت تقریبی 35-40 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کیک بپزد نکته: همیشه قبل از پخت کیک را با خلال دندان چک کنید. وقتی از فر خارج شد .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه دسر شب یلدایی به شکل آدم برفی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …