طرز تهیه مربای پوست پرتقال

درست کردن مربا پوست پرتقال, نحوه تهیه مربا پوست پرتقال

یکی از مرباهای پر طرفدار و خوش طعم در فصل پاییز مربای پوست پرتقال هست.

مواد لازم :

 شکر  نیم کیلو
 پوست پرتقال  ۲۰۰ گرم
 آبلیمو  ۱ قاشق سوپخوری
 آب  دو لیوان

طرز تهیه مربای پوست پرتقال ، مربای پاییزی :
بخت سفیدی های پوست پرتقال را سوا کرده و خلال می کنیم .

درست کردن مربا پوست پرتقال, نحوه تهیه مربا پوست پرتقال

پوست پرتقال ها را در آبجوش ریخته و اجازه می دهیم ۱۵ لحظه داخل آن بماند و بعد آبکش می کنیم . این مرحله را کلا”  ۳ بار دوباره‌کاری می کنیم و هر بار باید ۱۵ لحظه داخل آب بماند تا بپزد و در عین حال تلخی آن از بین برود .

درست کردن مربا پوست پرتقال, نحوه تهیه مربا پوست پرتقال

شکر را با ۲ لیوان آب حل کرده و روی حرارت می گذاریم تا قوام بیاید .

درست کردن مربا پوست پرتقال, نحوه تهیه مربا پوست پرتقال

بعد پوست پرتقالها و آبلیمو را افزایش کرده و می گذاریم نیم ساعت روی حرارت بماند .
بعد از اتمام پخت یه دستمال روی قابلمه می کشیم ( از در قابلمه استفاده نکنید ) و اجازه می دهیم ۲۴ ساعت در دمای اتاق بماند .

درست کردن مربا پوست پرتقال, نحوه تهیه مربا پوست پرتقال

برای نگهداری ، مربا رو داخل کاسه شیشه ای خشک و پاک بریزید .

درست کردن مربا پوست پرتقال, نحوه تهیه مربا پوست پرتقال

 

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه آش سیرابی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …