طرز تهیه کیک کدو حلوایی مغزدار

طرز تهیه کیک کدو حلوایی مغزدار, درست کردن کیک کدو حلوایی طرز تهیه کیک کدو حلوایی مغزدا

، به جرات می توانم بگویم یکی از خوشمزه ترین کیک های اسفنجی است که تا به حال درست کرده ام. واقعا بی نظیره و 100% توصیه میکنم مواد لازم برای پای کدو حلوایی با گردو: * 300 گرم آرد (150 گرم آرد سفید + 150 گرم آرد ذرت) * 200 گرم پودر قند، پودر دارچین، 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر، 2 قاشق غذاخوری نمک، آجیل خرد شده، 100 گرم، کره نرم، 225 گرم، یک عدد تخم مرغ درشت، 4 عدد پوره کدو تنبل، 250 گرم، خامه صبحانه، 225 گرم، آبلیمو، لیمو متوسط، یک قاشق غذاخوری عصاره وانیل * آرد : 300 گرم ( 150 گرم آرد سفید + 150 گرم آرد ذرت ) اگر نه 300 گرم آرد سفید اضافه کنید * پودر قند : 200 گرم ، اگر می خواهید زیاد شیرین نماند ، کمی کمتر بریزید مواد میانی برای پای گردو کدو تنبل: 100 گرم شکر قهوه ای، پودر 4 ادویه (فلفل سیاه، میخک، زنجبیل، جوز هندی)، 1 قاشق غذاخوری دارچین، 1 قاشق غذاخوری کره نرم شده، 1 قاشق غذاخوری از هر کدام. ، طرز تهیه کیک کدو حلوایی با گردو: ابتدا قالب رو با سوراخ وسط چرب کردم و آرد پاشی کردم و خالی کردم. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کردم.تکه های کدو را داخل توری و در سینی آب می گذارم تا بخار شود.آرد رو سه بار الک کردم و با نمک و مایه خمیر و دارچین و پودر گردو مخلوط کردم. مواد میانی رو هم با نوک انگشتم هم زدم تا ماسه بشه، در ظرفی دیگه کره نرم شده و شکر رو هم زدم تا کرم رنگ بشه. تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه میکنیم و بعد از خوب هم زدن با همزن تخم مرغ بعدی رو اضافه میکنیم، پوره کدو و خامه و آبلیمو هم اضافه کردم (اگه خامه شل نشد اول با چنگال هم میزنیم) هم میزنیم تا طلایی بشه. . آنها یکنواخت هستند. سپس مخلوط آرد را کم کم داخل آن بریزید و با لیسک یا قاشق هم بزنید. حالا نصف این مخلوط را داخل قالب می ریزیم، مواد را از وسط روی مایه کیک می ریزیم تا وسط آن پر شود و کناره ها خالی شود، حالا بقیه مایه کیک را ریختم. خوب است که مواد را دقیقاً از وسط نصف کنید تا نیمه مغز خوب از وسط بیفتد. در طبقه متوسط ​​به مدت 1 ساعت در فر می گذاریم یا تا زمانی که تستر از داخل کیک تمیز بیرون بیاید، عطری در خانه می ماند که می بینید و می بینید، 20 الی 30 دقیقه در قالب استراحت می دهیم و سپس آن را روی توری سیمی برگردانید. .این کیک بافت نرم و اسفنجی داره و میدونید قسمت خوشمزه اش کجاست هسته وسطش یعنی بی نظیره طعمش شبیه باقلوا هستش.اگر کدو تنبل دارید این کیک را از دست ندهید، اصلا نمی توانید آن را از دست بدهید. البته من شخصا دوست داشتم طعم کدو حلوایی بیشتر باشد.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کادایف فنجانی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …