طرز تهیه ترشی سالاد فصل


ترشی سالاد فصل با لوبیا سبز, طرز تهیه ترشی با آب گوجه, سالاد فصل مخلوط طرز تهیه ترشی سالاد فصل خوش رنگ و خوشمزه
ترشی سالاد فصل یکی از خوشمزه ترین چاشنی های زمستانی است که طعم اصلی آن آب گوجه فرنگی است. ترشی سالاد فصل به ترشی مشهد، ترشی جنوب، ترشی گوجه فرنگی و سالاد زمستانه نیز معروف است. ترشی سالاد فصل: ترشی سالاد فصل مواد لازم سیر 6 حبه هویج خرد شده 2 فنجان بزرگ کرفس خرد شده 2 فنجان بزرگ فلفل سبز تند 6 گل کلم خرد شده 3 پیمانه بزرگ گوجه فرنگی رنده شده 2 کیلوگرم سرکه سفید 2 پیمانه بزرگ نمک و زردچوبه سالاد ترشی می توانید گوجه فرنگی ها را رنده کرده و پوست آن را دور بریزید یا گوجه ها را خرد کرده و نمک بپاشید و بعد از یک ساعت ماندن گوجه ها را با دستکش گرفته و 15 دقیقه بگذارید و سپس صاف کنید و رد کنید و در ظرف بجوشانید. در قابلمه تا غلیظ شود هویج را پوست بگیرید و خرد کنید کرفس را به اندازه هویج خرد کنید.گل کلم را که شسته اید خرد کنید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود.همه مواد را به آب گوجه در حال جوش اضافه کنید، نمک، زردچوبه و ادویه ترشی را اضافه کنید. در مرحله آخر سرکه را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر بجوشانید سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود و به مدت 2 تا 3 هفته در شیشه دربسته بگذارید تا جا بیفتد. سالاد ترشی لوبیا سبز ادویه ترشی سالاد فصل, ترشی سالاد فصل با آبغوره, سالاد فصل مخصوص مواد لازم برای ترشی سالاد لوبیا سبز ترشی کلم ترشی 1 عدد فلفل دلمه ای متوسط ​​1 هویج 3 کرفس متوسط ​​3 حبه سیر 1 لوبیا سبز 1 پیمانه فلفل تند 3 گوجه فرنگی 2 کیلوگرم سرکه 2 فنجان نمک به مقدار کافی و ترشی 3 MAS طرز تهیه ادویه دار گوجه فرنگی ترشی لوبیا سبز شنبلیله را درشت خرد کرده و 2 قاشق غذاخوری نمک روی آن بپاشید و با دست بگیرید. آن را به مدت 12 ساعت در جای خنک قرار دهید تا آب آن خوب گرفته شود سپس آن را از صافی رد کنید تا پوست و دانه ها گرفته شود. پوره گوجه فرنگی را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت زیاد بجوشانید تا آب اضافی آن تبخیر شود و مایعی نیمه غلیظ به دست آید. گل کلم را گلچه های کوچک خرد کنید، فلفل، هویج، کرفس و لوبیا سبز را ریز خرد کنید، همه مواد را در صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.سبزی خرد شده را به همراه سیر و فلفل تند در قابلمه بریزید و بگذارید کمی بجوشد و نرم شود.حرارت را خاموش کنید و مقداری سرکه به همراه نمک و ادویه به مواد اضافه کنید و پس از خنک شدن کامل در ظرف را محکم ببندید. ترشی شما بعد از 2-3 هفته آماده می شود، می توانید بعد از اضافه کردن سرکه مواد را 15 دقیقه دیگر بجوشانید و سپس حرارت را خاموش کنید و بگذارید خنک شود. .




قبلی طرز تهیه انواع مربای رژیمی خانگی
بعدی طرز تهیه ترشی کلم بروکلی



مطلب پیشنهادی



مربای انگور یک مربای خوشمزه و مقوی برای صبحانه است که شما را سیر می …


مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …