طرز تهیه انواع مربای رژیمی خانگی


طرز تهیه مربای رژیمی انجیر, مربای رژیمی بدون شکر, مربای رژیمی با عسل 8 نوع مربای بدون قند برای افراد دیابتی و رژیمی
مربای رژیمی همانطور که از نامش پیداست شیرینی و کالری کمتری نسبت به مربای معمولی دارد و بدون شکر و با استفاده از عسل یا پودر شیرین کننده تهیه می شود. مربای رژیمی معمولاً بدون شکر تهیه می شود و برای تهیه آن از شیرین کننده های طبیعی مانند عسل، پودر شیرین کننده، استویا پودر شده یا آب انگور استفاده می شود که نسبت به مرباهایی که با شکر درست می شوند، سالم تر و کالری کمتری دارند. مربای سیب: یک سیب شیرین، یک چوب دارچین، یک میخک، شماره مربای رژیمی, طرز تهیه مربای رژیمی, مربای رژیمی سیب طرز تهیه مربای سیب رژیمی

آب آن را خالی کنید. بعد از سرد شدن مربا را در ظرف شیشه ای در یخچال نگهداری کنید. در صورت تمایل می توانید 1 تا 2 قاشق غذاخوری عسل در شیشه مربا اضافه کنید، این مربا ماندگاری کوتاهی دارد و باید خیلی زود مصرف کنید. 2- مربای هویج رژیمی: مواد لازم مربای هویج رژیمی: 500 گرم هویج، 1.5 لیوان آب، 1 عدد آب انگور.5 فنجان گل رز، 4 قاشق غذاخوری پودر هل، 1 قاشق غذاخوری گردو به میزان لازم  طرز تهیه مربای هویج رژیمی هویج را پوست بگیرید و رنده کنید و آب اضافه کنید و بجوشانید تا آب کاملا خارج شود.هل و آب انگور را به هویج پخته اضافه کنید و 30 دقیقه بجوشانید تا آب هویج جذب شود سپس گلاب را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید. مغز گردو را با مربا مخلوط کرده و پس از سرد شدن در ظرف شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید. 3- مربای هلو و زردآلو رژیمی با عسل مواد لازم برای هلو رژیمی و مربای زردآلو با عسل 1 کیلوگرم هلو یا زردآلو رسیده مقدار کمی عسل 750 گرم MASNAIMG 3 طرز تهیه مربای هلو یا زردآلو رژیمی با عسل زردآلوها را نصف یا نصف کنید. هلوها را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید. هسته را جدا کرده و میوه ها را در یک بطری شیشه ای بریزید. عسل را روی حرارت غیرمستقیم یا در آفتاب کمی حرارت دهید تا حل شود و هل را اضافه کنید. عسل را روی زردآلوهای داخل شیشه بریزید تا کاملا روی میوه ها را بپوشاند. در شیشه را ببندید و به مدت 1 هفته در یخچال قرار دهید تا عسل جذب میوه ها شود. ماندگاری این مربا در یخچال یک هفته می باشد.4- مربای سیب رژیمی با شیرین کننده پودری مواد لازم مربای سیب رژیمی با پودر شیرین کننده سیب 800 گرم برای یک کیلوگرم آب 6 لیوان آبلیمو 3 قاشق غذاخوری پودر شیرین کننده 250 گرم قاشق چایخوری پودر پروانه طرز تهیه مربای سیب رژیمی با پودر شیرین کننده سیب را برش بزنید و دانه ها را جدا کنید و مکعبی کنید و آب را در قابلمه بریزید و بجوشانید تا کمی نرم و نیم پز شود.شیرین کننده پودر شده را اضافه کنید و به مدت 3-4 ساعت با درب قابلمه بسته روی حرارت ملایم بپزید تا غلیظ شود. هل و آبلیمو را اضافه کنید و وقتی جوش آمد از روی حرارت بردارید. 5- مربای توت فرنگی رژیمی مواد لازم مربای توت فرنگی رژیمی توت فرنگی تازه 1 کیلوگرم شکر 1 لیوان آبلیمو 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری آب 3 قاشق غذاخوری پوست لیمو 1/2 قاشق چایخوری مربا خوری  طرز تهیه همان مربای توت فرنگی رژیمی وزن مربا استفاده می شود یا به نسبت 1 به 0.7-0.5 اما در اینجا برای تهیه مربای رژیمی از شکر خیلی کمتر استفاده می کنیم و نشاسته ذرت را به مربا اضافه می کنیم تا غلیظ شود و توت فرنگی ها را شسته و در آبکش می گذاریم و بعد از اینکه آب اضافی توت فرنگی ها را گرفتید، دم های توت فرنگی ها را بردارید و در صورت تمایل برش بزنید و در قابلمه ای بریزید و 2 قاشق غذاخوری آبلیمو و شکر را اضافه کنید و 10 دقیقه صبر کنید تا کمی آب بریزد.اگر توت فرنگی ها را خرد نکرده اید به مدت 1 الی 2 شب در قابلمه قرار دهید و در یخچال قرار دهید تا کاملا آب شوند.قابلمه را روی حرارت بگذارید و حدود 10-20 دقیقه در قابلمه را روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود و توت فرنگی ها پخته شوند. نیازی به کف کردن مربا نیست. 3 قاشق غذاخوری نشاسته را با 3 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و هم بزنید تا نشاسته حل شود سپس به مربا اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مخلوط و مربا غلیظ شود و حرارت را خاموش کنید. 6- مربای رژیمی توت فرنگی و شاه توت مواد لازم برای مربای رژیمی توت فرنگی و شاه توت: 2 عدد توت فرنگی درشت حدود 12 عدد شاه توت، 1 لیوان عسل، 2 قاشق غذاخوری دانه چیا، نصف لیوان طرز تهیه مربای رژیمی توت فرنگی و شاه توت بدون شکر. توت فرنگی ها را در ظرفی له کنید و چاتنی را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و حرارت را کم کنید و 12 دقیقه روی حرارت متوسط ​​بجوشانید و هر از چند گاهی هم بزنید تا مربا نچسبد. . قابلمه را از روی حرارت بردارید و آب نصف لیمو را اضافه کنید. بعد از اینکه مربا از روی حرارت خارج شد، عسل را اضافه کنید و مخلوط کنید. در صورت تمایل می توانید با توجه به ذائقه خود عسل بیشتری به مربا اضافه کنید.دانه چیا را اضافه کنید و مخلوط کنید و بعد از خنک شدن در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.در این مدت دانه های چیا لعاب دار شده و مربای شما کاملا غلیظ می شود.ماندگاری این مربا در یخچال حدود 2 هفته است. 7- مربای آلبالو رژیمی مواد لازم مربای آلبالو رژیمی آلبالو تازه 300 گرم دانه چیا 4 قاشق چایخوری گوانیل 1 قاشق چایخوری شیره خرما یا آب افرا 2 قاشق چایخوری  طرز تهیه مربای آلبالو رژیمی هسته آلبالو را جدا کرده و داخل قابلمه بریزید. آب را به اندازه یک انگشت، آلبالو را اضافه کنید و 20 دقیقه تفت دهید. حرارت را خاموش کنید و کمی که سرد شد دانه چیا و وانیل و شربت افرا را اضافه کنید و مخلوط کنید و بعد از سرد شدن مربا را در شیشه بریزید و بگذارید یک شب بماند قبل از مصرف. 8- مربای انجیر رژیمی مواد لازم برای مربای انجیر رژیمی: انجیر 1 کیلوگرم، عسل 1/2 کیلوگرم، هل 2 پیمانه، زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری، آبلیموی تازه 2 قاشق غذاخوری، آبلیموی تازه 2 قاشق غذاخوری،  طرز تهیه مربای انجیر رژیمی انجیر و عسل را مخلوط کرده روی آتش بگذارید و کف آن را از آب بردارید. وقتی شربت کمی غلیظ شد، انجیر را اضافه کنید و بجوشانید تا مربا جذب شود.هل و زعفران آماده شده را اضافه کنید و بعد از غلیظ شدن مربا آبلیمو را اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه شعله را خاموش کنید.برای تهیه مربای عسل بهتر است از عسل های مقوی و ارزان قیمتی که طعم کمی دارند استفاده کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شربت به لیمو




قبلی طرز تهیه مربای ترب سیاه
بعدی طرز تهیه ترشی سالاد فصل



مطلب پیشنهادی



تفاله آووکادو را با قاشق خرد کنید و در ظرفی جداگانه بگذارید، در صورت تمایل …


مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …