طرز تهیه مربای گوجه سبز خانگی

مربای گوجه سبز درسته, مربای گوجه سبز خانگی, مربای گوجه سبز رسیده طرز تهیه مربای گوجه سبز خانگی (مربای آلوچه)
مربای گوجه سبز طعم شیرین و لذیذی دارد، می توانید مربای گوجه سبز را با هسته درست کنید یا هسته آن را بردارید، اما به هر حال مربای گوجه فرنگی سبز به نظر می رسد شیک تر است و ظریف برای داشتن مربای سبز خانگی می توانید از دستور تهیه مربای گوجه سبز استفاده کنید، کلید اصلی تهیه مربای گوجه سبز این است که در حین تهیه مربا به هیچ وجه هم نزنید، گوجه سبز بافت بسیار لطیفی دارد. و با کوچکترین تکانی حالت گرد خود را از دست داده و کاملاً له می شود. مربای گوجه سبز خانگی مواد لازم مربای گوجه سبز خانگی گوجه سبز 1000 گرم شکر 1000 گرم گلاب 2 قاشق غذاخوری پودر هل 1/4 قاشق غذاخوری آب 2 پیمانه  مربای گوجه سبز خانگی طرز تهیه مربای گوجه سبز خانگی طرز تهیه مربای گوجه سبز خانگی گوجه فرنگی سبز را از وسط نصف کرده و بریزید. در قابلمه ای به همراه ۲ پیمانه آب روی حرارت متوسط ​​بجوشانید تا دانه ها بیرون بیایند و با قاشق سوراخ دار دانه ها را بردارید.بعد از تغییر رنگ گوجه سبز شکر را اضافه کرده و بدون هم زدن صبر کنید تا شکر حل شود و نیم ساعت روی حرارت ملایم به جوشاندن مربا ادامه دهید تا غلیظ شود.کف مربا را بردارید و در آخر گلاب و پودر هل را اضافه کنید و بعد از 2 دقیقه شعله را خاموش کنید و بعد از خنک شدن در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. مربای گوجه سبز با دانه مواد لازم برای مربای گوجه سبز با دانه 1.5 کیلو شکر 1.5 کیلو آب 2 و نیم پیمانه گل رز 1 قاشق غذاخوری آب هلیک 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه مربای گوجه سبز با دانه برای تهیه مربای گوجه سبز. ساقه های گوجه سبز را جدا کرده و در قابلمه ای کمی آب بریزید و روی حرارت ملایم بجوشانید تا نرم شوند. بعد از 15 دقیقه که رنگ گوجه سبز تغییر کرد شکر را اضافه کرده و بدون هم زدن صبر کنید تا شکر حل شود و حرارت را کم کنید و حدود 35 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید بجوشد و مربا غلیظ شود. کف را روی مربا بچینید. یک قطره از شربت را داخل نعلبکی بریزید و وقتی کمی خنک شد اگر تبدیل به ژل شد یعنی مربا آماده است. هل و گلاب را در انتها اضافه کنید و چند بار بجوشانید و شعله را خاموش کنید و پس از سرد شدن در شیشه های دربسته ریخته و در یخچال نگهداری کنید.برای طعم مربا می توانید به جای هل از دانه هل، وانیل یا پودر گل محمدی استفاده کنید.برای تهیه مربای گوجه سبز بدون هسته، پس از نرم شدن گوجه سبز، می توانید آن ها را با کفگیر از قابلمه خارج کرده و با دست دانه ها را بردارید. مربای گوجه سبز خانگی, مربای گوجه سبز رسیده, طرز تهیه مربای گوجه سبز خانگی مربای گوجه سبز رسیده

مربای گوجه سبز رسیده مواد لازم برای مربای سبز رسیده مربای گوجه سبز رسیده 1 کیلو شکر 700 گرم صورتی دو یا سه قاشق غذاخوری وانیل قاشق چایخوری نوک آب لیمو یک قاشق چایخوری طرز تهیه مربای گوجه سبز رسیده در قابلمه ای روی حرارت زیاد آب بجوشانید. گرما گوجه سبز رسیده را به قابلمه اضافه کنید و ۲ دقیقه بجوشانید تا پوست آن ترک بخورد سپس آبکش کنید و روی آن ها آب سرد بریزید. پوست گوجه سبز را با دقت بگیرید و مراقب باشید له نشود. اگر پوست کنده نشد، می توانید با نوک چاقو روی آنها خط بکشید. گوجه سبز را با شکر و آبلیمو روی آتش بگذارید تا آب آن خارج شود و به جوشیدن ادامه دهید تا غلیظ شود. گلاب و وانیل را اضافه کنید سپس حرارت را به مدت 1 دقیقه خاموش کنید. در قابلمه را با درب ببندید و کنار بگذارید تا خنک شود و گوجه فرنگی ها شکر را بهتر جذب کنند. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه پنیر لیقوان تبریز + خواص

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …