طرز تهیه نان سوخاری خانگی

پخت نان سوخاری,درست کردن نان سوخاری طرز تهیه نان سوخاری خانگی

نان سوخاری یکی از بهترین نان ها مخصوصا برای کسانی است که مشکلاتی مانند معده درد دارند. به جای خرید نان تست آماده می توانید آن را در منزل درست کنید.

مواد لازم برای تهیه نان تست خانگی: 280 گرم شکر، 7 تا 8 تخم مرغ، 200 گرم روغن مایع، 90 گرم خامه صبحانه، 100 گرم آب، یک عدد قاشق چایخوری نمک، دو قاشق غذاخوری آب لیموی تازه، حدود یک کیلو و 300 گرم مایه 80 گرم طرز تهیه نان خانگی: برای تهیه مایه نان خانگی ابتدا آب گرم را در ظرف تمیزی بریزید و چند قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید. ، مایه را بپاشید و بگذارید تا ور بیاید. سپس چند قاشق آرد را اضافه کرده و کنار می گذاریم و تخم مرغ ها، شکر، آب، نمک، آبلیمو، روغن مایع و خامه را در کاسه ریخته و هم می زنیم تا شکر حل شود. سپس آرد را کم کم اضافه کنید. خمیر پف کرده را اضافه کنید و هم بزنید، خمیر تقریباً کمی چسبنده می شود. تا 2 ساعت در جای گرم قرار دهید. روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید، پس از استراحت حجم خمیر تقریباً یک و نیم برابر شود، آن را تقسیم کرده و در قالب مستطیلی بریزید.فر را با دمای 200 درجه روشن کنیدروی نان را با زرده تخم مرغ و پودر قند بپوشانید و در فر بگذارید تا طلایی شود. سپس از فر خارج کنید. وقتی نان ها خنک شدند آنها را برش بزنید و در فر قرار دهید تا طلایی شوند.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …