طرز تهیه شیرینی لگیمات (لیقمات)

نحوه درست کردن لگیمات,مواد لازم برای تهیه لگیمات طرز تهیه لگیمات (لیقمات) شیرینی سنتی بوشهری فوق العاده

مواد لازم برای تهیه لگیمات : آرد گندم 2 لیوان آب 2 لیوان شیره خرما 1 لیوان نشاسته 2 قاشق غذاخوری مایه خمیر 1 قاشق چایخوری تخم مرغ 1 لیوان روغن مایع طرز تهیه لگیمات 1 پیمانه : ابتدا بکینگ پودر را با آرد گندم مخلوط کنید و سپس آب را کم کم اضافه کنید تا خمیر به دست آید سپس خمیر را در ظرف دربسته قرار دهید و 2-3 ساعت در جای نسبتا گرم نگه می داریم تا سفت شود. اصطلاح جرم آماده است. بعد از اینکه خمیر تخمیر شد یک تخم مرغ را خوب مخلوط می کنیم و به همراه نشاسته به خمیر اضافه می کنیم تا خمیر نسبتا یکدستی به دست آید. خمیر را داخل قیف مخصوص (قیف بامیه) می ریزیم و در روغن داغ می ریزیم و می ریزیم و تفت می دهیم تا طلایی شوند سپس با کفگیر برمی داریم و در شیره خرمایی که از قبل گرم کرده ایم می گذاریم. کمی با حرارت ملایم تا آب خرما گرفته شود و سپس در صافی می گذاریم. خمیر ما آماده است و اگر قیف ندارید می توانید با قاشق درست کنید.نکته: این شیرینی چون از شیره خرما درست می شود، در واقع نوعی شیرینی سالم و پرکالری، پر انرژی و خون ساز و همچنین بسیار خوش طعم و خوش طعم برای کودکان مفید است.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شکلات هندوانه ای

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …