طرز تهیه شیرینی آب دندون مازندران

درست کردن شیرینی آب دندون, نحوه درست کردن شیرینی آب دندون طرز تهیه شیرینی آب دندون شیرینی سنتی مازندرانی.

شیرینی های مازندرانی شامل شیره دندون، برینزک یا بهاردانه (بادونه)، پشت زیک، کماج مازندرانی، آغوزکنا، ریسمان برشته یا ریسمان، قماق و نان کوهی یا تابستانی است. پیشنهاد می کنیم شیرینی های استان مازندران را یک بار امتحان کنید زیرا طعم و مزه هر کدام از این شیرینی ها بسیار خاطره انگیز و لذیذ است. در این مقاله دستور تهیه آب دندان وجود دارد. با بیتوت همراه باشید. مواد لازم برای شیرینی آب دندان: روغن جامد یا کره یا مخلوط دو و نیم پیمانه پودر قند، نصف پیمانه زرده تخم مرغ، یک قاشق چایخوری پودر پروانه، یک قاشق چایخوری آرد سفید، نصف پیمانه آرد برنج، 3/4 پیمانه بیکینگ پودر و 1/4 قاشق چایخوری تخم مرغ خرفه به میزان لازم، زعفران صاف شده به میزان دلخواه. پودر قند را الک کرده و با همزن برقی با روغن جامد مخلوط می کنیم تا رنگ آن تغییر کند سپس زرده تخم مرغ و پودر هل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.آرد سفید و آرد برنج و بکینگ پودر را مخلوط کرده و رزرو کرده و با هم مخلوط کنید و یکدفعه الک کنید و مواد را داخل آن بریزید و با قاشق کمی هم بزنید سپس خمیر را با دست بردارید (اگر به هم نرسید. یک قاشق غذاخوری گلاب بریزید، دیگر اضافه نکنید، سفت می شود)در صورت تمایل مقداری زعفران آماده اضافه کنید، در صورت اضافه کردن زعفران گلاب اضافه نکنید. خمیر را داخل کیسه فریزر می گذاریم و یک ساعت در یخچال استراحت می دهیم، بعد از یک ساعت فر را روشن می کنیم تا گرم شود، کف سینی که می خواهیم کاغذ روغنی می گذاریم، نقشه می کشیم و خرفه می کاریم. دانه ها را در سینی فر می گذاریم و به مدت بیست دقیقه در فر با دمای صد و هشتاد درجه می گذاریم.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه انواع سس بشامل با قارچ

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …