طرز تهیه پیتزا سیر و استیک

دستور تهیه پیتزا سیر و استیک, نحوه پخت پیتزا سیر و استیک, رسپی پیتزا سیر و استیک طرز تهیه پیتزای خوشمزه استیک و سیر خانگی
پیتزای استیک سیر از ترکیبی از استیک های نازک و سیر برای طعم دادن استفاده می کند. می توانید مواد دیگری مانند ذرت کنسرو شده، قارچ یا فلفل دلمه ای را به این پیتزای خوشمزه اضافه کنید. پیتزا استیک سیر یکی از محبوب ترین پیتزاهایی است که بسیاری از افراد آن را به پیتزای رست بیف ترجیح می دهند. اگرچه ترکیب اصلی این پیتزا فقط برش های نازک استیک و سیر است، اما در صورت تمایل می توانید مواد دیگری را با توجه به ذائقه خود به این پیتزای خوشمزه اضافه کنید. اگر می خواهید در منزل پیتزا درست کنید توصیه می کنم از خمیر آماده استفاده نکنید که مهم ترین قسمت آن است، در تهیه پیتزا خانگی خمیر شما تاثیر زیادی در کیفیت نهایی دارد. در ادامه مطلب طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی و طرز تهیه پیتزا سیر استیک را به شما آموزش می دهیم.خمیر پیتزا مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا: نمک، یک قاشق چایخوری عسل، دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر، یک قاشق چایخوری روغن زیتون، یک قاشق چایخوری روغن زیتون، نصف لیوان آب گرم، نصف لیوان شیر، نصف لیوان آرد به میزان لازم پیتزا ، سیر و استیک مواد لازم برای تهیه پیتزا، استیک و سیر مواد 4 عدد پیتزا، نمک، روغن زیتون به مقدار لازم مقدار سیر: 6 حبه پنیر پارمزان رنده شده، 50 گرم جعفری، 4 عدد ساقه استیک گوشت گوساله خلال شده، 400 گرم فلفل دلمه ای، 1 عدد پنیر پیتزا رنده شده، 400 گرم طرز تهیه پیتزا استیک و سیر خانگی, سس مخصوص پیتزا استیک, بهترین پیتزا سیر و استیک طرز تهیه پیتزا استیک و سیر

برای تهیه خمیر پیتزا، مایه خمیر و 1 قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و کمی آب گرم به آن اضافه کنید و روی آن را بپوشانید. 10 دقیقه در جای گرم قرار دهید تا عمل کند.روغن زیتون، مخمر، شیر و مخمر را مخلوط کنید. نیمی از آرد را اضافه کنید و هم بزنید. بقیه آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. برای تهیه رویه پیتزا، گوشت را به ورقه های نازک برش دهید و در تابه ای نچسب با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. می پزد و ترد است. . سیر را رنده کنید جعفری را خرد کنید. سیر، پنیر پارمزان، جعفری، نمک و روغن را با هم مخلوط کنید. خمیر پیتزا را با وردنه باز کنید و روی سینی پیتزا قرار دهید. مخلوط مواد ترکیب شده را روی خمیر پخش کنید و با یک لایه پنیر پیتزا بپاشید. یک لایه گوشت روی پنیر بگذارید و مقدار کمی پنیر روی پیتزا بپاشید. پیتزا را به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 220 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کاملا بپزد.پیتزا سیر و استیک با نان جو، مواد لازم برای پیتزا سیر و استیک با نان جو، 2 عدد بیکن، 100 گرم سیر، 2 حبه کره، 50 گرم فلفل دلمه ای، 1 عدد قارچ، 5 عدد پنیر پیتزا، شیر به مقدار لازم 1 پیمانه پنیر پارمزان و نصف قاشق غذاخوری  طرز تهیه پیتزا سیر و استیک با نان جو برای تهیه سس روی پیتزا سیر و استیک ماهیتابه را داغ کرده و کره را آب کنیدسیر را رنده یا له کنید و با نمک و فلفل سیاه به کره اضافه کنید و تفت دهید تا بوی آن بلند شود شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید سپس پنیر پارمزان را اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا سس غلیظ شود. یک تابه دیگر بردارید و مقداری کره در آن آب کنید. بیکن را در کره سرخ کنید و از ماهیتابه خارج کنید. فلفل را به صورت نوارهای نازک برش دهید و دور قارچ را بپوشانید. در صورت تمایل می توانید قارچ ها را با همان کره ای که بیکن را سرخ می کردید تفت دهید تا آب آن ها گرفته شود. سس سیر را روی نان جو بمالید، سپس پنیر پیتزا بپاشید و بیکن را روی آن قرار دهید، فلفل و قارچ را روی بیکن قرار دهید و دوباره پنیر پیتزا بپاشید. فری که از قبل با دما گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم می کنیم تا پنیر روی آن آب شود و قهوه ای شود. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی ازگیل

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …