نکات پخت پیتزا در خانه

 نکته هایی برای پخت پیتزا در خانه, راههای جلوگیری از خشک شدن خمیر پیتزا در فر

افزایش کردن پیاز سبب خوش طعم و خوش بو شدن پیتزای شما می شود

در این مطلب می خواهیم نکاتی برای پخت پیتزا در منزل را با شما دنبال کنیم. احتمالا درست کردن یک پیتزا با رنگ قهوه ای طلایی خوشرنگ و پنیری که کامل و درست ذوب شده باشد یک رویای دور از ذهن به نظر برسد.

در این مطلب می خواهیم نکاتی برای پخت پیتزا در منزل را با شما دنبال کنیم. احتمالا درست کردن یک پیتزا با رنگ قهوه ای طلایی خوشرنگ و پنیری که کامل و درست ذوب شده باشد یک رویای دور از ذهن به نظر برسد. در واقع درست کردن همچین پیتزایی یک شاهکار پایان عیار می باشد. درست کردن این پیتزا نیاز به تمرکزفکر و توجه در جزییاتی مشابه: میزان حرارت فر، یا مدت دوران هم زدن خمیر دارد. اگر دنبال درست کردن یک پیتزای بی عیب هستید، مطلب زیر در منزل را دنبال کنید.

1- خمیر را زیاد هم نزنید و پاک کار کنید.

وقتی گفت‌وگو از خمیر پیتزا می باشد، توجه به میزان هم زدن خمیر خیلی مهم می شود. مواد خمیر را داخل کاسه مخلوط کن بریزید و تنها تا زمانی که مواد با هم مخلوط شوند، کف زن را روشن بگذارید. ورز دادن بیش از حد، خمیر را سفت و خشک می کند. اگر می توانید بهتر می باشد استفاده از دستگاه خمیرزن استفاده کنید، این طوری آرد پاشی درست کردن با دست را حذف می شود.

2- خمیر را صاف و مساوی پهن کنید.

زمانیکه خمیر برای پهن شدن آماده شد، ابتدا آن را به شکل توپ در آورید، سپس به آرامی آن را پهن کنید. وقتی خمیر را به صورت دایره در می آورید، خیلی آسوده می توانید در سینه دایره ای پیتزا پهن کنید. بعد از پهن کردن خمیر، با استفاده از غلطک، آن را کاملا صاف کنید. سعی کنید فشار دستتان یکسان باقی بمانید تا کلفتی خمیر در همه جای کاسه یکسان باشد.

3- خمیر را بیش از حد نازک نکنید

خمیر پیتزاهای ترد و نازک عالی هستند اما نازک بودن خمیر هم اندازه دارد. اگر خمیر بیش از حد نازک باشد طبیعتا توانایی نگه داشتن سس، پنیر پیتزا و سایر مخلفات را نخواهد داشت. بنابراین اگر کلفتی خمیر مناسب باشد، طبیعتا برش‌های پیتزای عالی خواهند بود. اگر خمیر خیلی نازک نباشد سبب پیشگیری از خشک شدن خمیر پیتزا در فر می شود.

بیشتر بخوانید:  خواص فوق العاده ماهی قزل آلا برای سلامتی

نکته: اگر با کمک وردنه خمیر را با کلفتی 2 تا 3 سانتیمتر‌ باز کنیم، خمیرپیتزای تردی داشته و مواد روی پیتزا هم ریخته نخواهد شد.

4- علت خشک شدن خمیر پیتزا آماده

یکی از دلیل‌ها خشک شدن خمیر پیتزا ی آماده این می باشد که در مدت دوران طولانی می پزد یک راه حلی برای خشک نشدن آن برایتان آورده ایم. ابتدا کاسه مورد نظرتان را چرب کنید و بعد خمیر پیتزا آماده را داخل آن قرار بدهید بعد روی آن سس گوجه به میزان زیاد بریزید. و روی آن پنیر پیتزا بریزید و و مواد پیتزاتان را بریزید و دوباره روی آن به مقدار زیاد پنیر بریزید. داخل فر از قبل گرم شده قرار بدهید دمای فر را زیاد کنید و در مدت دوران کمی آن را بپزید. تا خمیرتان خشک نشود.

پخت پیتزا در خانه,نکاتی برای پخت پیتزا

خمیر پیتزاهای ترد و نازک عالی هستند اما نازک بودن خمیر هم اندازه دارد

5- پوسته ترد یعنی آرد ذرت

سه سطحی که سبب ترد شدن ته خمیر می شوند، سنگ پیتزا، ورق پخت معکوس و سینی نچسب پیتزا می باشد. که هر سه تای آنها از یک راز مشترک استفاده می کنند: آرد ذرت. کافیست آرد ذرت را روی هر ظرفی که برای پخت پیتزا استفاده می کنید، پخش کنید تا از چسبیدن خمیر به کف کاسه پیشگیری کرده و تردی و شکنندگی را به خمیر پیتزا افزایش کند.

6- علت چسبیدن خمیر پیتزا به سینی فر

یکی از دلیل‌ها آن ریختن سس در زیر خمیر پیتزا می باشد.

مطمئن شوید که خمیر پیتزا را خوب درست کرده اید.

7- حجم و مقدار مواد تشکیل دهنده.

موادی را که می خواهید روی پیتزا بریزید، به اندازه ای ریز کنید که در هر برش از پیتزا همه مواد موجود باشد. به یاد داشته باشید اگر روی پیتزا را بیش از حد پر کنید، در نهایت پیتزای خیس و غیر تردی خواهید داشت.

بیشتر بخوانید:  روغن کنجد و خواص

اگر با پیاز مشکلی نداشته باشید، افزایش کردن پیاز سبب خوش طعم و خوش بو شدن پیتزای شما می شود. البته اگر مشکل شما ریز کردن پیاز باشد، می توانید از تیغه مخصوص ریز کردن پیاز غذا ساز استفاده کنید. این طوری در کسری از دوران خرد کردن پیاز پایان می شود و خبری از اشک چشم هم نیست.

8- سس را پخش کنید.

میزان سسی که روی خمیر پهن می کنید، به ذائقه خودتان بستگی دارد، ولی به یاد داشته باشید اگر بیش از حد از سس استفاده کنید، پیتزا خیس می شود. قطعا هنگام پخش کردن سس یک و نیم تا دو سانتی متر حاشیه یا فضای خالی بگذارید تا هم پیتزا شکل بهتری به خود بگیرد و هم از ریختن پنیر ذوب شده یا بقیه مواد به داخل فر پیشگیری کنید.

9- بهتر می باشد بعضی مواد را از قبل بپزید

اکثر مواد پیتزا در فر پخته می شوند اما برخی شان مشابه گوشت باید قبل از آنکه روی پیتزا بریزید، پخته شده باشند. ممکن می باشد دوران پخت پیتزا در فر برای پخت گوشت کافی نباشد. اگر گوشت خوب پخته نشده را بخورید، گرفتار بیماری می شوید. اگر استیک، بیکن، سوسیس یا مرغ را برای پیتزایتان انتخاب کرده‌اید، قبل از گذاشتن روی پیتزا، آن‌ها را بپزید.

نکات پخت پیتزا, برای پخت پیتزا کدام شعله فر روشن باشد

داغ کردن فر قبل از گذاشتن پیتزا خیلی مهم و ضروری می باشد

10- سس مخصوص

نگران مزه پیتزا نباشید. با درست کردن یک سس خوب، پیتزای خاص خودتون رو داشته باشید. پنیر پیتزا رو با سبزی های تازه و سیر خرد شده و کمی فلفل و نمک مخلوط کنید و روی مواد انتخابی خودتون بریزد و بگذارید تا پخته شود.

11- فر را داغ کنید.

داغ کردن فر قبل از گذاشتن پیتزا خیلی مهم و ضروری می باشد. چون تنها در اینصورت می باشد که یک پیتزای ترد با پخت سریع و یکسان خواهید داشت. براساس نوع ظرفی که پیتزا را در آن قرار داده اید، باید فر را با دمایی بین ۴۲۵ تا ۵۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. تنوع تئوری برای قرار دادن کاسه پیتزا در رک بالا، وسط یا پایین فر به اندازه تنوع پیتزاها می باشد، ولی آسوده ترین انتخاب، رک وسط بخاطر پخت یکسان و همزمان بالا و کف پیتزا می باشد.

بیشتر بخوانید:  مقایسه شیر بز با شیر گاو

12- برای پخت پیتزا کدام شعله فر روشن باشد؟

برای پخت پیتزا فر را از قبل گرم کنید و بعد پیتزا را داخل فر با دمای 180-170 درجه روی پنجره وسطی قرار بدهید وقتی متوجه پخت خمیر پیتزا شدید اجازه ندهید نان پیتزا خشک شود و مراقب باشید خمیر نباشد و کامل پخته شده باشد. و در این صورت شعله رویی را روشن کنید تا پنیر پیتزا آب شود و کمی طلایی شود.

نکته هایی برای پخت پیتزا در خانه,اصول پخت پیتزا

برای پخت پیتزا داخل فر با دمای 180-170 درجه روی پنجره وسطی قرار بدهید

13- قانون طلایی

قدم آخر برای یک پیتزای براق قهوه ای طلایی افزایش کردن کمی روغن زیتون به لبه های بیرونی خمیر می باشد. پس قبل از اینکه پیتزا را داخل فر قرار دهید، کمی روغن زیتون را با یک قاشق چایخوری سیر ریز شده مخلوط کرده و روی لبه های پیتزا با قلم مو بزنید.

14- کمی شکیبایی کنید

پیدا کردن نقطه اعتدال بین پنیر ذوب شده و حالت تردی پیتزا کمی مشکل به نظر می رسد و سبب می شود زودتر از دوران مناسب پیتزا را از فر خارج کنید. پس بهتر می باشد از حباب های سیاه پنیر نترسید، دوران اضافی داخل فر ترد شدن و آشکار و شکل مناسب پیتزا را بعد از برش گارانتی می کند.

15- برش درست

اکنون که پیتزای تازه و از کوره بیرون اومده شما حاضر می باشد، تنها کاری که باقی مانده برش زدن می باشد. برای این کار بهتر می باشد از چرخ پیتزای تیز به جای چاقو استفاده کنید. چرا که خیلی پاک و بدون زحمت پیتزا را برش زده و شکل آن را به هم نمی زند.

 

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …