نکات ریز و مهم آشپزی

نکته های ریز آشپزی,راه و روش آشپزی

در پخت کوکو سبزی بهترین حالت آن هست که سبزی ها به تخم مرغ آغشته باشند

بهترین روش پخت و ادویه مناسب برای ماهیچه

ابتدا باید ماهیچه را کمی حرارت دادن دهید و با یک پیاز و یک حبه سیر بپزید. در انتهای پخت پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه، نمک و زعفران را افزایش کنید و اجازه دهید خوب جا بیفتد.

تخم مرغ کوکو

برای پختن انواع کوکو و کتلت، به جای 1 زرده تخم مرغ 2 رقم سفیده تخم مرغ را جانشین کنید.

میزان مناسب تخم مرغ کوکو

در پخت کوکو سبزی بهترین حالت آن هست که سبزی ها به تخم مرغ آغشته باشند و میزان سبزی بیشتر از تخم مرغ نباشد.

گوشت مناسب برای خورش

گوشت گردن، ماهیچه ها، دنده های گوشت دار گوسفند برای خورش مناسب هست. با گوشت استخوان دار خورش خوشمزه تر می شود. از گوشت گوساله نیز می توانید برای تهیه خورش استفاده کنید.

کاربرد پودر جو در آشپزی

ابتدا آن را آسیاب کرده و بعد داخل هر خورشی که پختید نصف قاشق غذاخوری یا حتی یک قاشق غذاخوری بریزید.

* آب خورش غلیظ می شود.

* اصلا و به‌هیچ‌وجه روی طعم آن تاثیری ندارد.

موهایتان پر پشت می شود و پایان ویتامین های گروه ب هر روز به بدنتان می رسد.

 

بیشتر بخوانید:  ترفندهایی برای آشپزی آسان

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …