طرز تهیه نان مایورکا


دستور تهیه نان مایورکا, نحوه پخت نان مایورکا, شیرینی نان مایورکا طرز تهیه یک نان مایورکا خوشمزه و شیرین مناسب برای صبحانه
نان مایورکا یا نان حلزونی یکی از محبوب ترین نان های بین المللی است که برای صبحانه یا شام سرو می شود. نان مایورکا چیست؟نان مایورکان یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین نان های بین المللی است که ظاهری شبیه حلزون دارد و معمولا برای صبحانه تهیه می شود. نان مایورکا را می توانید در صبحانه با کره، مربا، خامه عسل یا نوتلا یا عصرانه با یک فنجان چای یا قهوه سرو کنید. نان مایورکا به نان حلزونی اسپانیایی یا شیرینی ترکی نیز معروف است. نان مایورکا مواد لازم برای نان مایورکا: خمیر مایه فوری 2 و ¼ قاشق چایخوری آب گرم ½ فنجان شیر گرم ¾ فنجان کره ½ فنجان شکر ¼ فنجان نمک ¼ قاشق چایخوری زرده تخم مرغ 3 آرد 540 تا 560 گرم صبحانه. کره برای مواد متوسط ​​25 گرم   طرز غلتاندن خمیر نان مایوركا طرز تهیه نان مایوركا خمیر مایه مایه، 1 قاشق غذاخوری شكر و آب گرم را در ظرفی مخلوط كرده و روی آن را بپوشانید و 10 دقیقه صبر كنید تا خمیر مایع به دست آید.شیر گرم را با بقیه شکر به زرده تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.مخمر را به شیر اضافه کنید. کره را در تابه ذوب کنید و به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. آرد را 3 بار الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و ورز دهید تا یکدست شود و خمیر نرم و لطیفی داشته باشید که در وسط کاسه جمع شود. روی خمیر را سلفون بپوشانید و به مدت 1 ساعت در دمای اتاق استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود سپس خمیر را روی سطح کار منتقل کرده و با وردنه در مربعی به اندازه 1 سانتی متر باز کرده و مستقیم ذوب کنید و بعد از اینکه کمی خنک شد. ، تمام سطح رب را با قلم مو بمالید. خمیر را به صورت نوار برش داده و گرد کنید و روی سینی فری که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید و با کیسه فریزر بپوشانید و 1 ساعت استراحت دهید تا غلیظ شود، خمیر را با قلم مو با خامه بمالید و نان را بپزید. فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15-20 دقیقه. برای اینکه نان نرم شود، یک ظرف آب داغ در فر در طبقه پایین یا کنار سینی فر قرار دهید.بعد از اینکه نان را از فر خارج کردید، بلافاصله با قلم مو کره بمالید و پودر قند بپاشید. طرز تهیه نان مایورکا, نان مایورکا, نان مایورکا وانیلی, مواد تشکیل دهنده نان مایورکا دستور تهیه نان وانیلی مایورکان
مواد تشکیل دهنده نان وانیلی مایورکان مخمر خشک 1/2 قاشق غذاخوری (5 گرم) آب 1/2 فنجان (100 گرم) شیر کامل 1/2 فنجان (100 گرم) کره 4 ق (113 گرم) کره آب شده 4 تخم مرغ زرده، عصاره وانیل، 1 قاشق چایخوری (8 گرم)، وانیل خشک، 1/4 قاشق چایخوری، نمک، 1 قاشق چایخوری (8 گرم)، شکر، 1/3 فنجان (70 گرم)، آرد همه منظوره، 375 گرم، پودر قند ، برای خمیر طرز تهیه نان مایورکا, نان مایورکا, نان مایورکا وانیلی, مواد تشکیل دهنده نان مایورکا پان د مایورکا وانی

 برای تهیه وانیل پان دو مایورکا، آب و مایه را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده، روی آن را بپوشانید و به مدت 5 دقیقه در جای گرم قرار دهید تا مایه واکنش داده و کف کند. شیر، شکر، نمک، زرده تخم مرغ، عصاره وانیل و کره آب شده را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا به صورت خمیر درآید. اگر خمیر خیلی چسبنده بود می توانید آرد بیشتری اضافه کنید تا زمانی که دیگر به دستتان نچسبد و خمیر یکدستی داشته باشید. روی خمیر را با یک پارچه تمیز بپوشانید و به مدت 1.5-2 ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.خمیر را با وردنه به ضخامت یک چهارم اینچ باز کنید و کره ذوب شده را روی آن بمالید و با چاقوی تیز به صورت نوار برش دهید و سپس هر نوار را گرد کنید.کف سینی فر را با کاغذ روغنی چرب کنید و خمیر رول شده را با فاصله کمی از کف سینی قرار دهید و دوباره درب آن را بپوشانید و 45 دقیقه استراحت دهید. نان ها را به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا کمی برشته و برشته شوند. پس از خارج کردن از فر، پودر قند را روی آنها الک کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کاچی



مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کیک ذرت بدون گلوتن برای سلیاک مواد لازم برای تهیه کیک ذرت بدون …





مطلب پیشنهادی



آموزش شیرینی پزی عکس کیک اسپرسو طرز تهیه کیک …

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …