طرز تهیه کاچی

پخت کاچی,نحوه درست کردن کاچی طرز تهیه کاچی

مواد لازم برای کاچی: آرد گندم، کره یا روغن یک پیمانه، شکر 100-150 گرم، گلاب 1 پیمانه، زعفران ساییده شده یک پیمانه، به میزان مزه، 3 پیمانه آب، ادویه کاچی، هر کدام یک چهارم قاشق چایخوری، ادویه کاچی: دارچین، زیره، فلفل سیاه، رازیانه، پودر زنجبیل، زردچوبه بسیار کم، پودر هل، پودر تخم گشنیز، مقدار آن بستگی به ذائقه شما دارد طرز تهیه کاچی مخصوص: ابتدا همه، آب و شکر را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر در آب حل شود. سپس زعفران را به مواد اضافه کنید تا مخلوط آب و شکر غلیظ شود. آب غلیظ شده باید مانند آب مربا غلیظ و کشدار باشد. دقت کنید گلاب را در مرحله آخر قوام شیره اضافه کنید تا عطر آن از بین نرود، بعد از این مرحله کره یا روغن را در ظرفی ریخته و روی اجاق گاز قرار دهید.بعد از ذوب شدن کره آرد گندم را اضافه کرده و مدام هم بزنید تا رنگ آرد تغییر کند و طلایی شود.حالا ادویه ها را یکی یکی اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا با آرد و روغن مخلوط شوند و عطر ادویه ها بیرون بیاید، هم بزنید تا یکدست و یکدست شود، اگر احساس کردید کاچی خیلی سفت شده است، یک لیوان دیگر آب اضافه کنید. . این مرحله حداقل 5 دقیقه طول می کشد. در این مرحله باید کاچی را آماده کنید. بنابراین، قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و آن را روی درب دم کنید. اجازه دهید حدود 20 دقیقه استراحت کند. بعد از این مدت در ظرف مورد نظر ریخته و با گردو و پودر پسته و بادام تزئین کرده و سرو می شود. غلظت کاچی باید مانند فرنی باشد، نه خیلی سفت و نه خیلی شل. می توانید هر ادویه ای را که می خواهید از دستور حذف کنید. چون این کاچی برای بعد از زایمان بود از همه ادویه ها استفاده کردم. کاچی برای خانم هایی که تازه زایمان کرده اند عالی است و توصیه می شود دو روز پس از زایمان مصرف شود نه روز اول.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه خيار شور يک روزه خانگی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …