طرز تهیه گرانولا رژیمی برای میان وعده و صبحانه

گرانولا ترکیبی از دانه های جو دو سر، مغزها و میوه های خشک است که به عنوان صبحانه یا میان وعده با شیر، ماست و میوه سرو می شود و علاوه بر مغذی بودن طولانی مدت شما را سیر نگه می دارد. گرانولا یکی از محبوب ترین غذاهای صبحانه و میان وعده در جهان است. گرانولا (به انگلیسی: Granola) رژیمی برای افرادی است که می خواهند با افزایش مصرف فیبر و کاهش اشتها وزن خود را کاهش دهند و وزن خود را کاهش دهند. گرانولای رژیمی یکی از غذاهایی است که برای افرادی که می خواهند وزن کم کنند توصیه می شود. این غذا قدرت سیری بالایی دارد، به راحتی می توانید با افزودن ۲ قاشق غذاخوری گرانولا به یک لیوان شیر یک وعده غذایی کامل بخورید که تا وعده بعدی سیر نگه می دارد. گرانولا طعم بسیار خوبی دارد و ارزش غذایی بالایی دارد. مواد تشکیل دهنده گرانولا بسیار متنوع است، یکی از موادی که می توانید به گرانولا اضافه کنید دانه کتان است که علاوه بر کم کالری بودن بسیار مغذی بوده و خاصیت چربی سوزی دارد.برای افرادی که از یبوست رنج می برند یا به گلوتن گندم حساسیت دارند، گرانولا یک انتخاب هوشمندانه است.می توانید گرانولا را ساده میل کنید یا با شیر و ماست ساده مخلوط کنید یا با تخم مرغ مخلوط کنید و املت درست کنید. وقتی گرانولا را داخل شیر می ریزید باید حدود 10 دقیقه صبر کنید تا داخل شیر خیس بخورد. این باعث می شود شیر طعم دار شود و گرانولا صاف شود. در صورت تمایل می توانید از میوه تازه با گرانولا استفاده کنید. انواع گرانولا ماده اصلی و پایه گرانولا جو دوسر رول شده است. تکه های جو دو سر دارای خواص بیشتری نسبت به جو معمولی هستند، پس از خوردن ریزتر و راحت تر هضم می شوند. جو دو سر دارای خاصیت سرد و خشک است و سرشار از فسفر، کلسیم، آهن، ویتامین های گروه B، ویتامین A و پروتئین است. مصرف جو دوسر حتی به صورت ساده اشتها را کاهش می دهد و باعث می شود برای مدت طولانی احساس سیری کنید. مواد اصلی موجود در گرانولای جو دوسر پرک، آجیل و عسل است. سایر میوه های خشک، خرما یا کشمش برای طعم دادن بیشتر به گرانولا استفاده می شود. تنوع موادی که می توانید در گرانولا استفاده کنید آنقدر زیاد است که با همه سلیقه ها سازگار است.چهار آب میوه، پرک جو دو سر، بادام، دانه کتان، زنجبیل، سیب خشک، تخمه آفتابگردان، کینوآ، دانه چیا، چیپس میوه یا چیپس خرما در گرانولای رژیمی استفاده می شود.تفاوت گرانولای رژیمی و غیر رژیمی در این است که معمولاً بدون چربی و شیرین هستند یا از شیرینی های طبیعی مانند چیپس خرما استفاده می شود. وجود دانه کتان، دانه چیا و بادام در گرانولا باعث احساس سیری و افزایش چربی سوزی می شود. دانه های چیا و کتان سرشار از آنتی اکسیدان ها و ویتامین های گروه B هستند. میوه های خشک دارای فیبر، مواد معدنی، ویتامین C و منیزیم هستند که وعده غذایی شما را کامل می کند. مواد لازم برای گرانولای عسل رژیمی: نصف فنجان پرک عسل معادل 240 کالری، تخم مرغ کدو تنبل، یک قاشق غذاخوری چربی معادل 28 کالری، تکه یا دانه کینوا، 2 قاشق غذاخوری چربی معادل 35 کالری، خام بادام هندی 15 عدد معادل 160 کالری، دانه کنجد خام، 1 قاشق غذاخوری چربی، معادل 28 کالری، عسل، 2 قاشق غذاخوری، معادل 70 کالری، دانه وانیل یک قاشق غذاخوری دانه چیا، یک قاشق غذاخوری چربی، معادل 45 قاشق غذاخوری چربی ، معادل 50 کالری، برنج خشک، در صورت تمایل، 20 گرم، 73 کالری، کرن بری خشک، در صورت تمایل، 20 گرم، 70 کالری، توت ها را مخلوط کنید.مخلوط را در سینی فر پهن کنید و به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 170 درجه قرار دهید و بگذارید خنک شود.سیب خشک خرد شده و کرن بری را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. عسل و وانیل را روی حرارت غیر مستقیم رقیق کرده و با مواد ترکیب کنید. بهتر است گرانولا را کم کم درست کنید و حداکثر یک هفته یا حداکثر یک ماه مصرف کنید تا بوی گند ندهد. گرانولای رژیمی با شربت افرا مواد لازم برای گرانولای رژیمی با شربت افرا 3 فنجان جوانه گندم ½ فنجان بذر کتان ¼ فنجان شربت افرا ¼ فنجان روغن نارگیل ¼ فنجان طرز تهیه گرانولا رژیمی خانگی, گرانولا رژیمی, طرز تهیه گرانولای رژیمی گرانولای رژیمی با شربت افرا
تهیه گرانولای رژیمی با شربت افرا 350 درجه درجه فارنهایت. . شربت افرا و روغن نارگیل را در یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم ذوب کنید. اگر می خواهید گرانولای شما کالری کمتری داشته باشد، می توانید روغن نارگیل را حذف کنید. مواد خشک را در ظرف دیگری ترکیب کرده و به ماهیتابه اضافه کنید و هم بزنید. مواد را کف سینی فر پهن کنید و به مدت 15 تا 18 دقیقه بپزید تا ترد و طلایی شود سپس کنار بگذارید تا خنک شود. این مخلوط را می توانید در ظرف دربسته در یخچال تا 1 ماه نگهداری کنید. کف سینی فر کاغذ روغنی بگذارید.انواع گرانولا, گرانولا رژیمی با عسل, گرانولای رژیمی با شیره افرا رژیمی گرانولا میکس خانگی گرانولا رژیمی میکس سیب گردو گرانولا 1/2 پیمانه گردوی خرد شده، 2 پیمانه جو دو سر حلقه شده، 2/1 پیمانه کشک، 1/2 پیمانه بادام خرد شده، در فر و بعد از پخت با 1/2 پیمانه سیب خشک خرد شده 1/4 فنجان کشمش، 2/3 فنجان عسل را مخلوط کنیدگرانولای موز و گردو، موز خشک، گردو، کنجد، پرک جو، عسل و دارچین گرانولای بادام و دارچین با تکه جو دو سر، آناناس خشک، تخمه آفتابگردان، بادام، کنجد، دارچین، آب انگور. گرانولای سیب و کشمش: سیب خشک، تکه جو دو سر، عسل، هل، تخمه کدو تنبل، کنجد، کشمش، بادام هندی گرانولای شکلاتی برای تهیه گرانولای شکلاتی، می توانید شکلات تیره خرد شده را به هر یک از ترکیبات فوق اضافه کنید گرانولا کدو تنبل ساویا افرا، نصف یک فنجان تخمه کدو تنبل، یک چهارم فنجان تخمه آفتابگردان، 2 قاشق غذاخوری دانه چیا، 1 قاشق غذاخوری دانه کنجد، 2 قاشق چایخوری ادویه پای کدو تنبل. گرانولا وانیلی، گرانولا شربت افرا، 3/4 فنجان بادام خرد شده، 1 قاشق غذاخوری اسانس وانیل، 1/2 فنجان آلبالو خشک، بعد از پخت اضافه شود. گرانولای شکلاتی، گرانولا شربت افرا را با 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو مخلوط کنید و بعد از پخت نصف فنجان موز خشک له شده و یک چهارم فنجان تکه های نارگیل برشته شده اضافه کنید. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …