طرز تهیه ترشی زنجبیل

ترشی زنجبیل سوشی, طرز تهیه ترشی زنجبیل صورتی, ترشی زنجبیل ژاپنی طرز تهیه ترشی زنجبیل تازه و صورتی ساده و سریع
ترشی زنجبیل یک ترشی خوشمزه، متفاوت و محبوب آسیایی است. این ترشی معمولا با سوشی سرو می شود اما می توانید از طعم بی نظیر آن با غذاهای مختلف استفاده کنید. ترشی زنجبیل نوعی ترشی است که در آسیا طرفداران زیادی دارد و معمولا با سوشی سرو می شود، این ترشی زنجبیل خوشمزه را به راحتی می توانید مانند سایر ترشی ها در خانه درست کنید. در تمام دستور العمل ها، می توانید به جای سرکه سفید، ترشی زنجبیل را با سرکه سیب درست کنید. ترشی زنجبیل با سرکه سیب به هضم بهتر غذا کمک می کند و سیستم گوارش را بهبود می بخشد. ترشی زنجبیل طعمی تند، شور، ترش و شیرین در عین حال به شما می دهد که بسیار دلپذیر است، برای تهیه ترشی زنجبیل می توانید زنجبیل را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای یا ورقه ای برش دهید، باید خیلی خیلی نازک باشند. در ادامه مطلب چند دستور تهیه ترشی زنجبیل را به شما آموزش می دهیم. اگر می خواهید ترشی زنجبیل بخورید، بهتر است زنجبیل را به حلقه های هم اندازه ببرید تا زیباتر به نظر برسد.برای ترشی زنجبیل، می‌توانید از حلقه‌های زنجبیل گل رز درست کنید یا به شکل گلی مانند دارچین در آورید تا تاثیری زیباتر روی غذایتان داشته باشد.ترشی زنجبیل صورتی مواد لازم برای ترشی زنجبیل صورتی 1 پوند زنجبیل تازه 2 فنجان شکر دانه ریز ¾ فنجان نمک 1 قاشق غذاخوری دستور تهیه ترشی زنجبیل صورتی ترشی زنجبیل, نحوه درست کردن ترشی زنجبیل, دستور تهیه ترشی زنجبیل طرز تهیه ترشی زنجبیل صورتی
زنجبیل ها را بشویید، تمیز، خشک کنید و پوست را جدا کنید. یک رج سیاه روی آنها، آن را با چاقو بردارید. زنجبیل پوست کنده می شود. خیلی نازک حلقه کنید و نمک بپاشید و بگذارید یک ساعت بماند. زنجبیل را روی یک حوله کاغذی تمیز پخش کنید تا آب آن جذب شود. سرکه و شکر را مخلوط کنید. و روی حرارت بجوشانید و زنجبیل را اضافه کنید تا صورتی رنگ شود سپس کنار بگذارید و بگذارید خنک شود و در ظرفی قرار دهید و در صورت نیاز با سرکه پر کنید و در شیشه را ببندید و در یخچال نگهداری کنید. ترشی زنجبیل در یخچال 6 ماه است.ترشی زنجبیل خوشمزه مواد لازم برای یک ترشی زنجبیل خوشمزه 350 گرم زنجبیل تازه 1/2 فنجان تربچه 1 لیوان آب 1 لیوان نمک 1 و 1/2 قاشق غذاخوری پودر قند 1 قاشق غذاخوری ترشی زنجبیل مجلسی, طرز تهیه ترشی زنجبیل تازه, ترشی زنجبیل طرز تهیه ترشی زنجبیل

طرز تهیه زنجبیل خوشمزه

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه خورش ریحان با مرغ و بادمجان

  ترشی زنجبیل یکی از طعم هایی است که اغلب با سوشی سرو می شود، البته این ترشی های خوشمزه و متفاوت با غذاهای ایرانی بسیار سیر کننده و لذیذ هستند.زنجبیل ها را بشویید و خشک کنید و سپس از شاخه ها تکه تکه کنید. غدد سیاه زنجبیل را که می تواند عمیق باشد با نوک چاقو جدا کنید و زنجبیل را پوست بگیرید. پوست زنجبیل بسیار نازک است و می توان آن را با یک قاشق تیز خراش داد. زنجبیل را با رنده یا چاقو به حلقه های نازک برش دهید. تربچه ها را بشویید و خشک کنید و به صورت حلقه های نازک برش دهید. روی زنجبیل ها نمک بپاشید و مخلوط کنید. تربچه ها را در شیشه های ترشی قرار دهید. و سپس زنجبیل را روی آن اضافه کنید. آب، سرکه و شکر را بجوشانید تا شکر حل شود و سپس روی زنجبیل و تربچه را با این مایع پر کنید. به دور شیشه ضربه بزنید تا حباب های هوا از بین برود. با سرکه پر کنید و درب آن را ببندید. بعد از اینکه شیشه به دمای محیط رسید آن را در یخچال قرار دهید بعد از 1 هفته ترشی زنجبیل آماده است سرکه برنج 1 پیمانه شکر سفید 1/3 پیمانه سوشی   ترشی زنجبیل طرز تهیه سوشی ترشی زنجبیل زنجبیل را به ورقه های نازک برش دهید و آن را در یک کاسه قرار دهید.نمک دریا را روی آنها بپاشید و به مدت 30 دقیقه مخلوط کنید تا تمام سطح زنجبیل ها با نمک پوشانده شود.سرکه برنج و شرک را با هم مخلوط کنید و روی آتش بگذارید تا بجوشد و شکر حل شود، زنجبیل را به ظرف مورد نظرتان منتقل کنید و با سرکه پر کنید و صبر کنید تا کاملا خنک شود و حداقل یک هفته در شیشه را ببندید. بگذارید در یخچال بماند تا خودش را بگیرد.ترکیب سرکه برنج و زنجبیل باعث می شود ترشی زنجبیل بعد از چند دقیقه صورتی رنگ شود.اگر کمی زعفران به ترشی زنجبیل اضافه کنید رنگ ترشی قرمز می شود. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه پانچ انگور

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …