طرز تهیه مربای زنجبیل و سیب

تهیه مربا زنجبیل و سیب,درست کردن مربای زنجبیل و سیب مربای زنجبیل و سیب مربای خوشمزه و مغذی را تجربه کنید

زمان آماده سازی: 15 دقیقه زمان پخت: 30 دقیقه زمان پخت کل: 45 دقیقه مواد لازم برای مربای زنجبیل و سیب: 500 گرم زنجبیل تازه، 500 گرم آب، 5 لیوان شکر، 5 لیوان آبلیمو یا آبلیمو، 1 عدد چوب دارچین مربای زنجبیل و سیب طهبه: ابتدا زنجبیل را به صورت ورقه های نازک برش بزنید یا روی رنده درشت رنده کنید یا در غذاساز بریزید و با آب بپزید. حدود نیم ساعت بعد سیب را به شکل دلخواه برش زده اضافه کنید همراه با شکر وقتی به غلظت رسید آبلیمو یا آبلیمو را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید. می توانید تعداد سیب ها را به دلخواه افزایش دهید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی لبو و انار به روش های متفاوت

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …