طرز تهیه کیک اسپرسو


کیک اسپرسو شکلاتی, کیک با قهوه اسپرسو, کیک با اسپرسو عکس کیک اسپرسو

طرز تهیه کیک اسپرسو ساده و خوشمزه

کیک اسپرسو یک کیک عصرانه خوشمزه با طعم اسپرسو و کاکائو است که می تواند بهترین انتخاب برای همراهی یک لیوان چای یا یک فنجان قهوه باشد. در دستور پخت کیک اسپرسو، معمولا با ترکیبی از طعم اسپرسو و کاکائو درست می شود. برای مهمانی ها و مراسم می توانید از دستور کیک شکلاتی اسپرسو استفاده کنید. در ادامه مطلب با آموزش کیک اسپرسو به روش های مختلف همراه ما باشید. کیک اسپرسو شکلاتی مواد لازم برای کیک اسپرسو شکلاتی: 5 تخم مرغ کوچک، 1 و نیم فنجان قهوه اسپرسو، 1 فنجان شیر گرم، 180 میلی لیتر روغن مایع، 210 میلی لیتر آرد، 430 گرم پودر کاکائو، ⅓ فنجان بیکینگ پودر 3 قاشق چایخوری وانیل، ½ قاشق چایخوری سس شکلات، 200 گرم شکلات، 1 فنجان پودر قهوه، در صورت تمایل، 1 قاشق غذاخوری عسل قاشق غذاخوری آموزش کیک اسپرسو شکلاتی, کیک اسپرسو, موس کیک اسپرسو طرز تهیه کیک شکلاتی اسپرسو
برای تهیه اسپرسو کیک قهوه، بگذارید خنک شود. تخم مرغ را با شکر و وانیل 7 تا 10 دقیقه با دور تند هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. قهوه و روغن مایع را به تخم مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید.آرد، بکینگ پودر و نمک را در سه مرحله با الک کردن به تخم مرغ اضافه کنید و با همزن به صورت دورانی با تخم مرغ مخلوط کنید.کف قالب را با روغن مایع چرب کنید و مایع کیک را داخل قالب بریزید و به مدت 45 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید و کیک را از فر خارج کنید و بگذارید کاملا خنک شود. برای تهیه سس شکلاتی روی کیک، خامه صبحانه را در ظرفی روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم و یکدست شود. شکلات خرد شده یا رنده شده را به همراه پودر قهوه به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود، در صورت تمایل می توانید قهوه را از مخلوط سس شکلاتی خارج کنید تا طعم اصلی شکلاتی را در کیک بچشید. مقداری از سس شکلاتی را به جوش آورده سپس عسل را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود، وقتی سس کمی غلیظ شد، آن را روی کیک بریزید و سرو کنید.کیک قهوه اسپرسو مواد کیک قهوه اسپرسو شیر 1 لیوان شکر 1 و نیم لیوان آرد 2 لیوان تخم مرغ 3 تا 4 پودر قهوه 3 تا 4 قاشق چایخوری وانیل 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 3 قاشق غذاخوری روغن مایع به میزان لازم پودر کاکائو 4 قاشق چایخوری درست کردن کیک با قهوه اسپرسو، دستور کیک اسپرسو نیازی به همزن برقی ندارد و می توانید تمام مراحل مخلوط کردن کیک را با همزن دستی انجام دهید.آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و 3 بار الک کنید. تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید تا کرم رنگ و غلیظ شود. روغن و پودر کاکائو را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. پودر قهوه را با شیر مخلوط کنید و سپس به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. آرد را در 2 مرحله به مواد اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست شود و کف قالب را چرب کرده و خمیر را داخل قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30-40 دقیقه قرار دهید تا بپزد. بعد از خنک شدن کیک را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید و روی آن را تزئین کنید، اگر می خواهید طعم کیک شما شبیه قهوه شود می توانید پودر کاکائو را جایگزین آرد کنید.آموزش کیک اسپرسو مواد لازم برای سرو کیک اسپرسو 6 آرد 2 فنجان شکر 2 فنجان پودر کاکائو شیرین نشده 3/4 پیمانه بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری نمک 1/4 قاشق چایخوری پودر اسپرسو 1 قاشق چایخوری شیر 1 فنجان روغن نباتی 1/2 فنجان وانیل تخم مرغ بزرگ 2 /۲ قاشق چایخوری آب جوش ۱ پیمانه مسنایمگ ۲ عدد اسپرسو کیک طرز تهیه کیک پودر اسپرسو و شکر و بیکینگ پودر و نمک و کاکائو و پودر اسپرسو را با هم مخلوط کنید.شیر، روغن، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کرده و به مواد خشک اضافه کرده و با سرعت کم مخلوط کنید تا یکدست شود. آب جوش را در حین هم زدن کم کم به مواد اضافه کنید، خمیر کیک را در قالبی که از قبل چرب و آردپاشی کرده اید بریزید و به مدت 45 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد. کیک را به مدت 10 دقیقه استراحت دهید تا خنک شود و سپس قالب بزنید. برای روی کیک می توانید با مخلوط کردن 2 تا 1 خامه و شکلات گاناش درست کنید. طرز تهیه کیک خامه ای اسپرسو مواد کیک خامه ای اسپرسو ( آسیاب شده ) 2 قاشق چایخوری آب جوش 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ 3 شکر قهوه ای 150 گرم آرد 150 گرم بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری نمک 1/8 قاشق چایخوری آب شده و خنک شده کره 150 گرم خامه مخلوط شده با قهوه اسپرسو حدود 150 گرم به میزان لازم پره بادام تفت داده شده دستور تهیه کیک اسپرسو, کیک اسپرسو و شکلاتی با کرم, طرز تهیه کیک اسپرسو ساده عکس کیک اسفنجی اسپرسو

طرز تهیه کیک اسفنجی اسپرسو

بیشتر بخوانید:  طرز شیرینی بابانوئلی

خامه قالب توخالی به قطر 21 سانتی متر را چرب کرده و فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا داغ شود. . قهوه را در آب جوش حل کنید.تخم مرغ و شکر را حدود 8 دقیقه بزنید تا کرم غلیظ شود و شکر در آن حل شود.کره را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. آرد، مایه خمیر، کاکائو و نمک را در دو مرحله روی تخم مرغ ها الک کرده و هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند و مایه کیک اسفنجی را در قالب ریخته و به مدت 40-45 دقیقه در فر قرار می دهیم. تابه را به مدت 5 دقیقه استراحت دهید سپس کیک را روی توری سیمی برگردانید تا کاملا خنک شود. کاسترد را با همزن بزنید تا فرم بگیرد و همزن های همزن را روی آن بگذارید سپس روی کیک را با خامه و پره بادام تزئین کنید، در صورت تمایل می توانید در حین هم زدن خامه کمی پودر قهوه فوری اضافه کنید تا قهوه ای به دست بیاید. طعم . .



مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کیک ذرت بدون گلوتن برای سلیاک مواد لازم برای تهیه کیک ذرت بدون …





مطلب پیشنهادی



آموزش شیرینی پزی طرز تهیه شیرینی ساده و خوشمزه …

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …