طرز تهیه شیرینی پفک بادامی

پخت شیرینی پفک بادامی,درست کردن شیرینی پفک بادامی طرز تهیه شیرینی پفک بادامی

پفکی بادام یک شیرینی پفکی زیبا و خوشمزه است که می توانید به راحتی در منزل درست کنید.مواد لازم برای تهیه پفک بادام: تخم مرغ 5 عدد، پودر قند 200 گرم، پودر بادام 200 گرم، نصف قاشق چای خوری وانیل، 2 قاشق چایخوری کاغذ روغنی، 2 قاشق غذاخوری پودر پسته 125 گرم آرد استاک طرز تهیه خمیر بادام: تخم مرغ ها را بشکنید، سفیده را از زرده جدا کرده و در ظرفی بریزید، سپس با همزن برقی بزنید. سفیده را بزنید تا کاملا سفت و متورم شود. شکر و پودر وانیل را به سفیده ها اضافه کرده و با قاشق هم می زنیم سپس آرد را کم کم اضافه می کنیم و بعد از کمی هم زدن پودر بادام را اضافه می کنیم و آرام آرام هم می زنیم و روی ورقه پخت را با کاغذ روغنی می پوشانیم و می بندیم و می چینیم. مواد را داخل قیف یا گلوله در سینی ریخته و با پودر پسته تزئین می کنیم. فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد از ربع قبل آماده کنید. شیرینی ها را به مدت 15 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. دقت کنید که در فر کمی باز باشد تا رنگ کوکی ها تغییر نکند.بعد از اینکه از فر خارج کردید بعد از اینکه کمی خنک شدند از روی کاغذ روغنی بردارید و در ظرف مناسبی قرار دهید.توجه کنید اگر مواد اضافه شد در فریزر قرار دهید تا آب از دست نرود بعد از آماده شدن فر مواد را خارج کرده مخلوط کرده و در فر قرار دهید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک ساده

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …