طرز تهیه مرنگ یا شیرینی پفکی


شیرینی مرنگ,طرز تهیه مرنگ طرز تهیه انواع پفک پفک یا مرنگ (به انگلیسی Meringue)
محصولی است که از مخلوط کردن سفیده تخم مرغ و شکر به دست می آید و برای تهیه یا تزئین کیک و تارت استفاده می شود. طرز پخت این شیرینی معروف مرنگ فرانسوی را بیاموزید: مواد تشکیل دهنده مرنگ فرانسوی: 2 عدد سفیده تخم مرغ (60 گرم) 150 گرم (3/4 فنجان) پودر قند یا شکر دانه ریز ریز 1/8 قاشق چایخوری وانیل 1/4 قاشق چایخوری ژلاتین رنگی در صورت تمایل درست کنید مرنگ فرانسوی به مقدار لازم: ابتدا تخم مرغ ها را در خانه نگه دارید تا به دمای محیط برسند، سپس سفیده ها را در ظرفی تمیز، خشک و بدون چربی بریزید و هم بزنید تا سفیده ها کف کند. سپس تارتار یا آبلیمو یا نمک را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا سفیده کمی پف کند و شکل بگیرد، در این مرحله شکر یا وانیل مایع را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا سفیده کاملا فرم بگیرد و از ظرف خارج نشود. یک قاشق غذاخوری پودر شکر به سفیده های زده شده اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مرنگ آماده شود.در نهایت مخلوط باید غلظت مناسبی برای نورد داشته باشد و کاملا فرم بگیرد.به تعداد دلخواه داخل ظرف بریزید و با ژل رنگی رنگ کنید و هر رنگ را در قیف جداگانه قرار دهید. یک لوله ساده گرد یا لوله گل را در یک قیف بزرگتر قرار دهید و قیف های کوچک را داخل آن قرار دهید. می توانید کناره های قیف را کمی رنگ اضافه کنید و مرنگ را داخل قیف بریزید تا وقتی از قیف خارج شد خطوط رنگی ایجاد شود، یا اینکه یک ورقه شیرینی را با کاغذ روغنی سفید بپزید (یک تابه ورق گالوانیزه اینطور نیست. به کاغذ پوستی نیاز ندارید، اما فقط در صورتی که می توانید کاغذ بگذارید)، شروع به آستین کنید. مرنگ را به شکل دلخواه درست کنید. در صورت تمایل یک سیخ چوبی را از ابتدا روی سینی قرار دهید و مرنگ را به سیخ لوله کنید و یا در آخر یک سیخ داخل مرنگ فرو کنید و برای پخت در فر فر را به مدت 10 دقیقه با کمترین دمای ممکن گرم کنید و گرم کنید. که معمولاً 100 یا 120 درجه است و قالب را در فر قرار دهید، ترجیحاً در فر را کمی باز بگذارید تا گرما خارج شود و روی مرنگ ترک نخورد. حدود 40 تا 60 دقیقه طول می کشد تا در فر بپزد و بعد از پخت باید سینی را به مدت یک ساعت در فر گذاشته سپس از فر خارج کنید.خمیر پف دار نباید تغییر رنگ بدهدنرم نباشد و به کاغذ روغنی بچسبد طرز تهیه پفک بدون پخت طرز تهیه شیرینی پفکی مرنگ بدون فر,طرز تهیه شیرینی مرنگ طرز تهیه پای مرنگ بدون پخت
مواد لازم: 5-6 نفر پودر قند یا شکر 1 لیوان سفیده تخم مرغ 3 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری آبلیمو 1/4 قاشق چایخوری هل پوست کنده و آسیاب شده طرز تهیه پفک مرنگ بدون پخت: سفیده تخم مرغ را با وانیل و آبلیمو مخلوط کرده و با همزن خوب بزنید تا یکدست شود سپس پودر قند یا شکر را کم کم اضافه کنید. اضافه کنید و با دور تند همزن هم بزنید تا زمانی که کاسه کج شد سفیده تخم مرغ ها از کاسه خارج شود. حالا هل سبز خرد شده را اضافه کنید و در صورت تمایل رنگ خوراکی یا زعفرانی مجاز اضافه کنید، کاغذ روغنی را روی سینی فر بگذارید، مواد مرنگ را داخل قیف بریزید و روی کاغذ یا شکلی که دوست دارید گلی درست کنید. سینی آن را در بخاری یا بخاری یا هر بخاری که در منزل دارید با کمترین دما به مدت حداقل چهار ساعت تا حداکثر 24 ساعت بسته به میزان مرنگ و حرارت بخاری قرار دهید پس از این مدت مرنگ ها آماده هستنداز کاغذ روغنی خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شوند و بدون شرایط خاصی به راحتی قابل نگهداری هستند.به همین سادگی و بدون استفاده از فر و گاز. دسر جذابی خواهید داشت مرنگ – پفک  طرز تهیه شیرینی پفکی مواد لازم: 4 عدد سفیده تخم مرغ 1 و 3/4 پیمانه پودر شکر 1/2 قاشق چایخوری یا 1 قاشق چایخوری آبلیمو طرز تهیه مرنگ: با همزن بزنید. تخم مرغ نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید و زرده و سفیده را جدا کنید. دقت کنید که نوک زرده داخل سفیده نباشد. زرده را برای مصارف دیگر نگه دارید. صبر کنید تا سفیده تخم مرغ به دمای اتاق برسد. با این روش زمان هم زدن کاهش می یابد. پودر تارتار یا آب لیمو را به سفیده ها اضافه کنید و با همزن بزنید تا کف کند و حجم آن تقریبا دو برابر شود (مطمئن شوید کاسه و تیغه ها تمیز و فاقد لکه های چرب باشند)، ملاقه را بزنید و کم کم اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا سفیده ها قوام کرم مانندی پیدا کنند (برای یک نتیجه عالی، باید در طول فرآیند هم بزنید و متوقف نشوید). در نهایت، وقتی لیسک را بلند می کنید، سفیده تخم مرغ باید به شدت آویزان شود.(تا نکنید) کف سینی فر کاغذ روغنی بگذاریدسفیده های زده شده را در قیف ریخته و به شکل دلخواه روی کاغذ روغنی قرار دهید. سینی را در فر با دمای 150 درجه سانتیگراد به مدت 35 تا 45 دقیقه قرار دهید تا کیک ها پخته و خشک شوند (دمای فر متفاوت است و بعد از 30 دقیقه). چند دقیقه کوکی ها را چک کنید و اگر نرم شدند اجازه دهید دوباره بپزند.) این کوکی باید با دمای کم پخته و خشک شود. طرز تهیه مرنگ فرانسوی،شیرینی مرنگ بدون فر طرز تهیه شیرینی مرنگی

برای تهیه شیرینی مرنگی: • تارتار پودر سفید رنگی است که در شیرینی ها یافت می شود و سفیده ها را ثابت می کند، از آن استفاده کنید و این مقدار را می توان تا 160 گرم افزایش داد. بهتر است کیک را بعد از خاموش کردن فر به مدت 2 تا 3 ساعت یا یک شب در فر بگذارید و شکر را کم کم اضافه کنید تا به حداکثر حجم ممکن برسد. صبر کنید تا حجم تخم مرغ دوبرابر شود سپس شروع به ریختن شکر کنید.به جای 1 و 3/4 پیمانه پودر قند می توانید از 1 پیمانه شکر استفاده کنیدتنها تفاوت این است که پودر قند حاوی مقداری نشاسته ذرت است. این کار باعث می شود پفک کمی خشک شود، می توانید داخل مرنگ کمی پودر کاکائو، پسته، مغزها و هر چیز دیگری بریزید، اگر مرنگ خوب پخته شد، به راحتی از قالب خارج می شود، می توانید فر را چرب کنید. سینی به جای کاغذ روغنی اما کاغذ روغنی بهتر است اگر به جای پودر قند از شکر استفاده کنید زمان هم زدن شما بیشتر می شود. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مارمالاد هلو و انبه



مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کیک شیفون طرز تهیه کیک شیفون ساده و کیک کاکائویی کیک شیفون نوعی …



مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …