طرز تهیه شیرینی هویج و بادام

درست کردن شیرینی هویج و بادام,نحوه درست کردن شیرینی هویج و بادام تجربه سرمای زمستان با شیرینی هویج و بادام

سرما کم کم خود را به ما نشان می دهد، باید سعی کنیم چیزهای گرم بخوریم. در این مطلب طرز تهیه نوعی شیرینی که با هویج و زنجبیل گرم می شود را به شما آموزش می دهیم.مواد لازم برای شیرینی هویج و بادام: 125 گرم پودر قند، هویج رنده شده، 2 تکه بزرگ زنجبیل تازه رنده شده، 1 قاشق چایخوری بادام خرد شده 150 گرم آرد، 300 گرم نشاسته گندم، 2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر، 1 قاشق چایخوری تخم مرغ، 2 عدد کره، 125 گرم پودر پسته، 2 قاشق غذاخوری کلوچه هویج و بادام: داخل یک عدد شکر و هویج پودر شده بریزید. ظرف مناسب را روی اجاق قرار دهید تا هویج نرم شود. زنجبیل و بادام را اضافه کنید. حالا آرد، نشاسته و بکینگ پودر را با هم الک کرده و وسط آن را سوراخ کرده و به آرامی مواد را با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ نرم شده و کره را اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست آید.حالا چانه بندهای کوچکی از خمیر درست کرده و به شکل دایره باز کنید. حالا مقداری از مخلوط بادام و هویج را در مرکز هر خمیر قرار دهید و لبه های آن را به هم بچسبانید.حالا خمیر آماده شده را در سینی چرب شده قرار دهید و خمیر را به مدت حدود 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.حالا روی پنجره سیمی کیک را خنک کنید و روی آن را با پودر پسته تزئین کنید.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …