طرز تهیه شیرینی حاجی بادام


 شیرینی حاج بادامی سبزواری, شیرینی های سنتی ایرانی, مواد لازم شیرینی حاجی بادام طرز تهیه خوشمزه حاجی بادام یزدی با آرد نخودچی به روش بازاری
حاجی بادام را به عنوان سوغات یزد می شناسند اما حاجی بادام خانگی یکی از شیرینی های خوشمزه عید نوروز است که می توانید به راحتی در خانه درست کنید. حاجی بادام یکی از شیرینی های سنتی ایرانی مخصوص عید نوروز است که با پودر بادام تهیه می شود. این شیرینی جایگاه بسیار خوبی در بین خانواده های ایرانی دارد. تنوع طرز تهیه کیک حاج بادامی بسیار زیاد است و در شهرهای مختلف ایران به روش ها و اشکال مختلف طبخ می شود. در این مطلب دستور پخت حاجی بادام خانگی را به شما آموزش می دهیم، به نظر می رسد شیرینی حاجی بادام یزد سابقه جالبی دارد. یکی از شیرینی‌پزهای معروف قدیمی یزدی به نام حاج خلیفه سفر حج را انجام می‌دهد، در آن زمان سفر حج ۶ ماه طول می‌کشید، حاج خلیفه در این سفر شیرینی‌های دست پخت خود را حمل می‌کرد و وقتی برگشت مقداری شیرینی بادام برایش باقی بود. برای او. در بین مردم رواج یافته است و از این رو نام این شیرینی به حاجی بادام معروف است.شیرینی حاجی بادام یزد مواد لازم برای حاجی بادام یزد پودر بادام 150 گرم پودر قند 300 گرم آرد نخودچی 75 گرم آرد 1 قاشق غذاخوری هل 1 قاشق مرباخوری جوز هندی 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری بادام 1 قاشق مرباخوری بادام یزد برای تهیه حاجی بادام یزد حاجی بادام خانگی را جدا کنیدزرده ها را با همزن بزنید و پودر قند و هل و جوز هندی را اضافه کنید و 3-6 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و حجیم شود آرد نخودچی و پودر بادام را با بکینگ پودر مخلوط کرده و کم کم به زرده ها اضافه کنید. اضافه کنید و بزنید. با همزن دستی تا خمیر جمع شود و یکدست شود. در آخر باید خمیر را با نوک انگشت ورز دهید، فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود، کف سینی فر را کاغذ روغنی بپوشانید. بادام ها را از خمیر حاجی خارج کرده و با دست گرد کرده و با کمی فاصله از هم در سینی بچینید. دمای فر را روی 160 درجه تنظیم کنید و کیک ها را به مدت 10-15 دقیقه بپزید تا کاملا پخته شده و کف آن طلایی شود. .از فر در بیاورید و بگذارید 5 دقیقه خنک شود سپس از سینی خارج کنید. در صورت تمایل می توانید در ترکیب این شیرینی از زعفران و زنجبیل استفاده کنید شیرینی حاجی بادام شیراز مواد لازم: شیر حاجی بادام، مغز بادام، 500 گرم، پودر قند، 1 کیلوگرم، پودر هل، 1 قاشق غذاخوری، روغن مایع، 3 قاشق غذاخوری ، تخم مرغ ، 3 عدد.دانه بادام را به مدت نیم ساعت در آب داغ قرار دهید، سپس پوست آن را جدا کرده و روی پارچه تمیزی بگذارید و 1 تا 2 روز صبر کنید تا کاملا خشک شود.بادام را با پودر قند چرخ کرده و هل را اضافه کنید و تخم مرغ را در ظرف دیگری بشکنید و با چنگال مخلوط کنید تا یکدست شود روغن مایع را به مواد خشک اضافه کنید و با قاشق هم بزنید و کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدست شود. سپس خمیر را با دست ورز دهید تا بچسبد، خمیر حاج بادامی باید سفت و یکدست باشد پس بهتر است تخم مرغ ها را یکباره اضافه نکنید تا خمیر شل نشود، زیاد ورز دهید وگرنه شل می شود. روغنش رو از دست میده و خراب میشه خمیر رو به اندازه یک فندق بردارید و گرد کنید و روی سینی فر پوشانده شده با کاغذ فر با فاصله کمی قرار بدید 10-15 دقیقه استراحت بدید تا پخته و قهوه ای بشه. کف خمیر طلاییحاجی بادام تبریز مواد شیرین تبریز حاجی بادام 80 گرم آرد شیرینی پزی 50 گرم بکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری پودر قند 30 گرم آرد برنج 50 گرم پودر بادام 30 گرم پودر حلال نصف قاشق چایخوری پودر پسته برای تزیین  حاجی بادام تبریز نرم می شودپودر قند را الک کرده و به کره نرم شده اضافه می کنیم و با همزن برقی 1-2 دقیقه می زنیم تا یکدست و کرم رنگ شود آرد شیرینی پزی و بکینگ پودر و آرد برنج را با هم الک کرده و به کره اضافه کرده و مخلوط می کنیم. پودر بادام و پودر هل را اضافه کنید و 30 ثانیه با همزن هم بزنید تا یکدست شود و خمیر را با دست بریزید و در کیسه پلاستیکی بگذارید و به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت دهید و به شکل گرد در بیاورید با لبه صاف. با چاقو دو خط موازی افقی و دو خط موازی عمودی از وسط خمیر بکشید و روی آن کمی پودر پسته بپاشید و روی یک ورقه پخت پوشانده شده با کاغذ روغنی با فاصله کمی از یکدیگر قرار دهید.150 به مدت 15-20 درجه سانتیگراد به مدت یک دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید تا زیر خمیر پخته و قهوه ای شود.شیرینی حاج بادامی سبزواری مواد لازم شیرینی بادامی حاج بادامی سبزواری 1 پیمانه معادل 200 گرم روغن جامد یا روغن قنادی یا کره 1 لیوان معادل 200 گرم پودر قند 1 لیوان معادل 160 گرم آرد سفید شیرینی پزی حدود 300 گرم کارتم. طرز تهیه شیرینی حاج بادامی سبزواری 1 قاشق چایخوری  مواد لازم شیرینی حاجی بادام, شیرینی حاجی بادام, طرز تهیه شیرینی حاجی بادام طرز تهیه شیرینی حاج بادامی سبزواری

روغن را مخلوط کنید تا سفید و غلیظ شود.بادام های پوست کنده و سفید را به همراه پودر قند خرد کرده و الک کرده و به روغن اضافه کرده و مخلوط کنید. اسانس هل را اضافه کنید. آرد را کم کم اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر یکدست و یکدستی به دست آید. با دست ورز دهید. روی سینی پهن کنید. به قطر 0.5-1 سانتی متر و با کاتر بادام قالبی درست می کنیم و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده ایم قرار می دهیم و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم تا ته خمیر به شکلی درآید. کمی طلایی پفک ها را نگه دارید تا کاملا خنک شوند، سپس آنها را در ظرف مورد نظر خود بریزید و روی آن پودر قند بپاشید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه بیسکویت جو پرک



مطلب پیشنهادی

طرز تهیه سوغاتی «نبات قیچی» از شهر همدان نبات قیچی همان آبنبات های قدیمی است …





مطلب پیشنهادی



آموزش شیرینی پزی طرز تهیه شیرینی خانگی چلو ساده …

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …