طرز تهیه پیراشکی سیب با سس بادام

طرز پخت پیراشکی سیب,پیراشکی سیب طرز تهیه پیراشکی سیب با سس بادام

برای پیراشکی سیب با سس بادام، تکه های سیب را در یک خمیر صاف و سبک آغشته کرده و سرخ کرده، برشته و قهوه ای می کنند. گرم با سس بادام مخصوص سرو کنید.مواد لازم برای سرخ کردنی سیب: آرد ساده، 100 گرم نمک، به میزان لازم، دارچین آسیاب شده، نصف قاشق چایخوری آب گرم، 175 میلی لیتر روغن نباتی، 4 قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ، 2 قاشق چایخوری پوست کنده. سیب، 2 عدد روغن نباتی یا روغن آفتابگردان برای سرخ کردن، کمی شکر دانه ریز برای تزیین، کمی دارچین برای تزیین مواد لازم برای تهیه سس: 150 میلی لیتر ماست طبیعی، نصف قاشق چایخوری عصاره بادام، 2 قاشق چایخوری عسل شفاف (بدون موم) طرز تهیه کوفته سیب: آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ الک کنید، دارچین آسیاب شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس آب داغ و روغن نباتی را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و سفیده ها را هم بزنید تا سفت شوند و وقتی کاسه را برگردانید بیرون نریزد. سپس آن را به خمیر اضافه کنید و با چاقوی تیز سیب را به قطعات درشت برش دهید و داخل خمیر قرار دهید.روغن را در یک ماهیتابه عمیق گرم کنید تا به دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت برسد، یا دمایی که می تواند چند تکه نان را در 30 ثانیه سرخ کند.حالا سیب ها را به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای طلایی و پف کنند. کوفته های سیب را با کفگیر از روغن خارج کرده و روی کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن آن کشیده شود. شکر دانه ریز و دارچین را با هم مخلوط کنید و روی آن ها بپاشید. کوفته ها. تمام مواد لازم برای تهیه سس را در ظرف سرو بریزید و مخلوط کنید. سس آماده شده را با کوفته سرو کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …