طرز تهیه کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی

طرز تهیه کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی, نحوه پخت کیک پسته ای طرز تهیه: 20 دقیقه پخت: 40 دقیقه مواد لازم برای کیک پسته یوهانس: 220 گرم آرد، 60 میلی لیتر شیر گرم، 170 گرم شکر قهوه ای، 180 گرم تخم مرغ، 1 روغن مایع، 40 میلی لیتر وانیل به میزان لازم. (2 قطره وانیل مایع با طعم بادام)، 1 قاشق چایخوری دارچین، 1 عدد هل 2 قاشق چایخوری جوز هندی رنده شده به مقدار لازم، زنجبیل تازه رنده شده، کمی به میزان لازم، پودر بادام، 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر، 1 قاشق مرباخوری، جوش شیرین، 1.2 قاشق چایخوری پسته، مقدار لازم، پودر هل و دارچین، مقدار لازم، میوه یوهانس، مقدار لازم، شکر برای تزئین و شکر را خوب هم زدم (از شکر قهوه ای استفاده کردم) تا یکدست شود. تخم مرغ را خوب بزنید.دو قطره طعم بادام وانیلی مایع،یک قاشق غذاخوری دارچین،نصف قاشق چایخوری هل، کمی جوز هندی.من هندی رنده شده اضافه کردم یک و مقداری زنجبیل تازه رنده شده برای این مواد و خوب مخلوط کرده و سپس پودر بادام و شیر گرم و روغن مایع را اضافه کردم و مخلوط کردم و در آخر آرد را سه بار الک کردم به همراه جوش شیرین و جوش شیرین و پودر را کمی اضافه کردم. کم کم و به آرامی هم زد.مواد را در ظرفی چرب شده و کمی آرد پاشی شده بریزید.میوه یوهانس به قول آلمانی ها و کمی پسته اضافه کردم.  را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 و زمان پخت 40 دقیقه قرار دادم. طرز تهیه کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی, نحوه پخت کیک پسته ای بعد از پخت و خنک شدن مقداری پودر هل و شکر و دارچین پاشیدم. طرز تهیه کیک پسته ای یوهانس بر آلمانی, نحوه پخت کیک پسته ای.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …