طرز نان سیب

درست کردن نان سیب,طرز تهیه کیک سیب

درست کردن نان سیب,طرز تهیه کیک سیب

نان سیب در واقع کیک سیب است ولی چون داخل قالب لوف مخصوص نان پخته می شود به این نام معروف میباشد.
الان فصل سیب تازه میباشد هوا هم دارد کم کم سرد می شود پس یک کیک دارچینی با کشمش و با طعم سیب بدنتان را گرم می کند ؛ این کیک بافت فشرده خیلی خیلی کیکی دارد :)) ؛ خیلی خوشمزه است البته برای کسانی که طعم دارچین و کشمش را دوست دارند.

برای درست کردن این کیک اول نیاز به پوره سیب داریم که باید جداگانه درست کنید .

مواد لازم :

 آرد سفید  2 پیمانه یا 260 گرم
بیکینگ پودر 2 ق چ
دارچین  1 ق چ
 نمک  1/2 ق چ
جوز هندی 1/4 ق چ
کره نرم 1/2 پیمانه یا 113 گرم
شکر قهوه ای 1 پیمانه یا 200 گرم
تخم مرغ 2 رقم
پوره سیب 1 پیمانه
کشمش سیاه 1 پیمانه

طرز تهیه :

درست کردن نان سیب,طرز تهیه کیک سیب

فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد یا 325 درجه فارنهایت روشن کنید.
کف قالب مستطیل لوف 23*13 سانتیمتر را چرب کنید و روی آن کاغذ مخصوص شیرینی پزی بیندازید.
کشمش ریز و بی هسته انتخاب کنید.

آرد + نمک + جوز + دارچین + بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 3 بار الک کنید و کنار بگذارید.
کره که یک ساعت زودتر در دمای محیط بوده و نرم شده را با شکر قهوه ای داخل کاسه همزن ریخته و 2 لحظه بزنید.

کره اگر نرم نباشد با شکر خوب مخلوط نمی شود و تمرکزفکر کنید شکر قهوه ای توده های سفت شده نداشته باشد قبل آن در دستتان نرمش کنید.
بعد تخم مرغها را دونه دونه افزایش کنید و هربار مدت 1 لحظه هم بزنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک انار

پوره یا سس سیب را افزایش کنید و بعد مواد خشک را آرام آرام افزوده و در آخر کشمش و تنها 30 ثانیه مواد را مخلوط کنید.
مایه را داخل قالب بریزید و به مدت یک ساعت و ده لحظه بپزید و بعد از پخت بگذارید کیک به مدت 10 لحظه داخل قالب بماند و بعد به رک سیمی منتقل کنید تا خنک شود.

نکته آخر :

اینکه شکر قهوه ای طعم کاراملی خاص خودش را دارد و اگر جانشین آن شکر سفید استفاده کنید کیک این طعم را نمی گیرد.

منبع: خوی وب

 

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …