طرز تهیه کیک انار

طرز پخت کیک انار, نحوه درست کردن کیک انار طرز تهیه کیک انار برای شب یلدا

یک کیک خوشمزه و عالی با بافت خوب می تواند ایده یلدا باشد، می توانید این کیک را با هر آب میوه و پودر ژلاتین همان میوه درست کنید مواد لازم برای کیک انار انار: 4 عدد تخم مرغ شکر 150 گرم (2/3 فنجان) آرد سفید 300 گرم (2 پیمانه) آب انار 160 میلی لیتر (2/3 لیوان) روغن مایع 120 میلی لیتر (نصف فنجان) ژلاتین آناریک بکینگ پودر بسته بندی شده 6 گرم (1 قاشق غذاخوری) وانیل 1 4 / قاشق چایخوری طرز تهیه کیک انار: آب 2 عدد انار را بگیرید و با 250 میلی لیتر آب انار یک لیوان درست کنید. دو سوم آب انار را در کیک و یک سوم را در خامه انار استفاده کنید. استفاده از آب انار طبیعی در طعم و کیفیت آن تاثیر دارد تخم مرغ و شکر را با وانیل به مدت 5 تا 6 دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ شود. روغن را اضافه کرده و یک دقیقه با همزن بزنید و سپس آب انار را اضافه کنید و آرد و بکینگ پودر و ژلاتین را مخلوط کرده و الک کنید و داخل مواد بریزید و با چند میله مخلوط کنید داخل قالب به قطر 23 سانتی متر ( من از قالب استفاده کردم از کمربند استفاده کردم، هر نوع قالبی میتونه گرد یا حتی مهری باشه) کفش کاغذ روغنی بذارید و مایه کیک رو بریزید.فر را از قبل گرم کنیدتا گرم شود قالب را در طبقه وسط با دمای 170 درجه به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار دهید. دمای فرها متفاوته حتما خودتون چک کنید بعد از پخت و خنک شدن از قالب خارج کنید مواد لازم برای خامه انار آب انار 90 میلی لیتر (1/3 لیوان) شیر 1 لیوان نشاسته ذرت 15 گرم (2 قاشق غذاخوری) 1/4 وانیل 2 تا 3 قاشق غذاخوری شکر طرز تهیه خامه انار: شیر، آب انار، شکر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کرده و مدام هم می زنیم تا خامه به قوام فرنی برسد. در آخر وانیل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. میتونید رنگ خوراکی هم اضافه کنید خامه خنک شده رو روی کیک خنک شده بریزید و دانه های انار رو رویش بپاشید. .

بیشتر بخوانید:  طرز حلوای شير مايع و شیرعسلی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …