طرز تهیه ترشی انار و لبو

روش تهیه ترشی انار و لبو,پخت ترشی انار و لبو  طرز تهیه ترشی انار و لیبو: ابتدا یک دانه لبو متوسط ​​بپزید تا کمی نرم شود، لبو کاملا پخته نشود، سپس پوست آن را درشت یا ساتوری رنده کنید، سپس مانند من. یک و نیم لیوان انار قرمز را مخلوط کرده و در لیوان بریزید و آب لیموی پخته شده را بریزید و در آخر سرکه را بریزید تا روی مواد را بپوشاند و سپس دو یا سه قاشق غذاخوری شکر و نوک یک قاشق چایخوری نمک بریزید و در ظرف را ببندید. درب ظرف، می توانید به جای شکر، آب نبات را روی آن قرار دهید. این ترشی یک بمب آنتی اکسیدانی است، از آن غافل نشوید، ترشی بعد از یک هفته آماده است، باید آن را تازه نگه دارید. می توانید به جای سرکه از آب انار ترش استفاده کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربا خیار به شکل گل

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …